0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπικά έψαξα και βρήκα τα τηλέφωνα των αιρετών στο νομό μου και αύριο θα τους τηλεφωνήσω και θα τους ρωτήσω αν γνωρίζουν τί έπεται. Θα προσπαθήσω να τους πιέσω να μου απαντήσουν ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και όχι να μου χαϊδέψουν τα αυτιά. Προτείνω να το κάνουμε όλες αυτό! να πιέσουμε!!! Δε ξέρω αν είμαι σωστή σκεφτείτε όμως αν ΟΛΕΣ μας το κάναμε αυτό, όπως κάναμε και στο υπουργείο για τις φάσεις, τι πίεση θα δημιουργούσαμε.. Και μη μου πείτε ότι οι αιρετοί δε συνομιλούν και με "υψηλόβαθμους"... Δεν πάει άλλο... πρέπει να δείξουμε ότι δεν είμαστε παθητικοί θεατές αλλά ενεργοί που το παλεύουμε όπως δύναται ο καθένας!!!!!!
Παιδια ξεχαστε τους αιρετους!Τον ξεμπροστιασε μια κοπελα το Μπρατη, πριν λιγες μερες, οτι η ΔΟΕ εκανε σιωπηρη συμφωνια με την κυβερνηση προκειμενου να μην αυξηθει το ωραριο στην πρωτοβαθμια, με ανταλλαγμα συγχωνευσεις σχολειων και μειωση αναπληρωτων.
Πήρα σήμερα στο τμήμα διορισμών του υπουργείου να μάθω γιατί πέτξαν 30 νηπιαγωγούς έξω και άλλαξαν τα κενά ( είμαι μια από αυτές β' ανατλ Αττικής) και πολύ ωμά μου είπε ένας προϊστάμενος ήταν πολιτική παρέμβαση έκαναν τη φάση και το απόγευμα έγινε παρεμβολή πολιτική και άλλαξαν. Αυτά λυπάμαι πολύ που επένδυσα σ' αυτή τη χώρα και πριν 5 χρόνια άφησα μια σίγουρη δουλειά για να ακολουθήσω το όνειρό μου μάλλον πρέπει όσο λυπηρό και να ακούγεται να κλείσω αυτή την πόρτα που λέγεται εκπαίδευση και να ασχοληθώ με κάτι άλλο.
Παιδια εμαθα οτι θα γινει β φαση αυτη την εβδομαδα ή μεχρι το τελος της επομενης!μακαρι να ισχυει! το θεμα ειναι ομως ποσους θα παρουν!