0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πλέον είναι αργά για κλάματαΤα λεφτά δεν υπάρχουν και το υπουργείο παιδείας θα κάνει ότι πει η τρόικα προκειμένου να πάρει η Ελλάδα την επόμενη δόση. Μην περιμένετε λοιπόν επιπλέον πιστώσεις. Η τρόικα έρχεται στην Ελλάδα στις 22 Σεπτεμβρίου. Ίσως μετά από τότε να αλλάξει κάτι (που δε το πιστεύω). Εύχομαι πάντως, με όλη την καρδιά μου, να διαψευστώ.Δυστυχώς όλοι σας και όλοι μας βλέπαμε το τσουνάμι να έρχεται αλλά παραμέναμε απαθείς ή λέγαμε “δεν βαριέσαι θα την βρουν την άκρη, θα βρουν λεφτά και θα την βγάλουμε άλλη μια χρονιά”. Διάφοροι έγραφαν ότι το υπουργείο “παίζει παιχνίδια” και “μην ψαρώνετε όλα καλά θα πάνε” αλλά αυτή την στιγμή περιέργως έχουν σταματήσει να γράφουν στο forum. Δεν τους κατηγορώ, μόνο τους προτρέπω να μην λένε πλέον πολλά λόγια και να μην φουσκώνουν τα μυαλά των υπολοίπων.Πάντως μου προκαλεί εντύπωση πως πολλοί (οι περισσότεροι μάλλον) είναι αυτοί που πέφτουν από τα σύννεφα. Τόσο έξω από τον κόσμο ζούνε ή νόμιζαν ότι η φωτιά που έκαιγε τον γείτονα δεν θα έφτανε στο σπίτι τους;Επίσης αναρωτιέμαι όλοι αυτοί, που διαμαρτύρονται πλέον (όχι μόνο οι αναπληρωτές, αλλά και οι μη αποσπασμένοι, οι ελάχιστοι γονείς κλπ), τι ψήφισαν (εάν ψήφισαν) στις εκλογές που έγιναν πριν 15 μήνες; Ποιος τους έκανε κυβέρνηση ρε παιδιά; Τι περιμένανε δηλαδή, ότι τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα (μην πω κάτι άλλο) θα βελτιώνανε την κατάσταση;Το παιχνίδι χάθηκε στις εκλογές, στην μοναδική δύναμη του λαού. Μην μου πείτε ότι με τις απεργίες της μιας ή των 2 ημερών πετυχαίνατε κάτι. Συγνώμη για το ύφος του post. Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά απλώς εκφράζω την άποψη μου.
Να ρωτησω κατι ασχετο? Εχουμε το δικαιωμα να αλλαξουμε τις επιλογες μασ στην αιτηση μας?
Κοριτσια μην αγχωνεστε , πιστευω οτι θα γινει αμεσα β φαση. στα δωδεκανησα που ειμαι πηραν μονο 5 ενω περσι πηραν καπου 45. Σε πιο νησι να τους πρωτοστειλουν? θα παρουν κι αλλες πιστωσεις, απλα ηθελαν καποιους για να προλαβουν τον αγιασμο.
Παράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 05:32:39 pmΕγινε ανανέωση πινάκων!Κατι να σημαίνει άραγε?νομίζω μόνο για την ειδική...
Εγινε ανανέωση πινάκων!Κατι να σημαίνει άραγε?
Δυστυχώς όλοι σας και όλοι μας βλέπαμε το τσουνάμι να έρχεται αλλά παραμέναμε απαθείς ή λέγαμε “δεν βαριέσαι θα την βρουν την άκρη, θα βρουν λεφτά και θα την βγάλουμε άλλη μια χρονιά”. Διάφοροι έγραφαν ότι το υπουργείο “παίζει παιχνίδια” και “μην ψαρώνετε όλα καλά θα πάνε” αλλά αυτή την στιγμή περιέργως έχουν σταματήσει να γράφουν στο forum. Δεν τους κατηγορώ, μόνο τους προτρέπω να μην λένε πλέον πολλά λόγια και να μην φουσκώνουν τα μυαλά των υπολοίπων.Πάντως μου προκαλεί εντύπωση πως πολλοί (οι περισσότεροι μάλλον) είναι αυτοί που πέφτουν από τα σύννεφα. Τόσο έξω από τον κόσμο ζούνε ή νόμιζαν ότι η φωτιά που έκαιγε τον γείτονα δεν θα έφτανε στο σπίτι τους;Επίσης αναρωτιέμαι όλοι αυτοί, που διαμαρτύρονται πλέον (όχι μόνο οι αναπληρωτές, αλλά και οι μη αποσπασμένοι, οι ελάχιστοι γονείς κλπ), τι ψήφισαν (εάν ψήφισαν) στις εκλογές που έγιναν πριν 15 μήνες; Ποιος τους έκανε κυβέρνηση ρε παιδιά; Τι περιμένανε δηλαδή, ότι τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα (μην πω κάτι άλλο) θα βελτιώνανε την κατάσταση;Το παιχνίδι χάθηκε στις εκλογές, στην μοναδική δύναμη του λαού. Μην μου πείτε ότι με τις απεργίες της μιας ή των 2 ημερών πετυχαίνατε κάτι. Συγνώμη για το ύφος του post. Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά απλώς εκφράζω την άποψη μου.