0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια χαρά πληροφορίες ήταν (ξέραμε και τις πιστώσεις και τα κενά ότι ήταν πολλά). Πάντως παραδέχεσαι ότι ήταν προσωπικές οι εκτιμήσεις σου και βάση της κοινής λογικής και όχι με βάση κάποια πληροφορία. Καλό είναι να το ξεκαθαρίζουμε αυτό σε κάθε post. Πάμε παρακάτω
...............................................................Συμφωνώ απολύτως!!Αλλα δυστυχώς για το Υπουργείο Ελλάδα νοείται μονο η Αθήνα!!
Αναφορα με την εγκυκλιο του υπουργειου για τη δυνητικη αυξηση των μαθητων κατα 10% στο νηπιαγωγειο..... και προσπαθωντας να δωσω μια αισιοδοξη νοτα στη γενικοτερη μαυριλα, θεωρω οτι δε θα αλλαξει δραματικα προς τα κατω των αριθμο των κενων.Γιατι το λεω αυτο...Αν διαβασετε την εγκυκλιο, αναφερει οτι θα γινεται σε εξαιρετικες περιπτωσεις και ειδικοτερα προκειμενου ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΕ ΟΜΟΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.Δηλαδη αν σε καποιο τμημα γινουν εγγραφες για 27 παιδια, ενδεχομενως τα δυο περισσευουμενα να μην τα διωχνουν προς διπλανη σχολικη μοναδα.Δεν ειδα να λεει πουθενα οτι θα μαζευουν παιδια απο τα γυρω νηπιαγωγεια για να φτιαχνουν 28ρια τμηματα παντου, ωστε να μειωνεται αντιστοιχα η λειτουργικοτητα καποιων σχολικων μοναδων.Διορθωστε με αν κανω λαθος...ή δεν καταλαβα κατι σωστα!
Το βασικότερο δεν το λέει κανένας εδώ μέσα και είναι φώς φανάρι...επειδή τα έχω πάρει στο κρ---ο.Φταίμε εμείς οι ίδιοι, που δεχόμαστε χωρίς αναγνώριση προυπηρεσίας για μονιμοποίηση, να οργώνουμε την Ελλάδα σαν μαζόχες. Να φύγω από το σπίτι μου με κίνητρα το καταλαβαίνω...να φύγω σαν κορόιδο και να υποφέρω κάνοντας τα γούστα του Υπουργείου γιατί?Άμα πιέζαμε καταστάσεις και δεν πήγαινε κανείς και πουθενά δεν θα άλλαζαν τα πράγματα?Μερικοί θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρο. Ποιό όνειρο????Το ανύπαρκτο και στις πλάτες των άλλων συναδέλφων?Πέρισυ μου είπε συνάδελφος..."μιλάς κι εσύ που δουλεύεις δίπλα στο σπίτι σου".Τα πάντα είναι θέμα επιλογών.Δεν ανάγκασε κανένας τη συγκεκριμένη να ξενιτευτεί...δική της απόφαση.Τα είπα και ξαλάφρωσα και πιστεύω συμφωνούν κι άλλοι μ'αυτή την άποψη.
Παράθεση από: josua στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 01:41:13 pmΑναφορα με την εγκυκλιο του υπουργειου για τη δυνητικη αυξηση των μαθητων κατα 10% στο νηπιαγωγειο..... και προσπαθωντας να δωσω μια αισιοδοξη νοτα στη γενικοτερη μαυριλα, θεωρω οτι δε θα αλλαξει δραματικα προς τα κατω των αριθμο των κενων.Γιατι το λεω αυτο...Αν διαβασετε την εγκυκλιο, αναφερει οτι θα γινεται σε εξαιρετικες περιπτωσεις και ειδικοτερα προκειμενου ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΕ ΟΜΟΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.Δηλαδη αν σε καποιο τμημα γινουν εγγραφες για 27 παιδια, ενδεχομενως τα δυο περισσευουμενα να μην τα διωχνουν προς διπλανη σχολικη μοναδα.Δεν ειδα να λεει πουθενα οτι θα μαζευουν παιδια απο τα γυρω νηπιαγωγεια για να φτιαχνουν 28ρια τμηματα παντου, ωστε να μειωνεται αντιστοιχα η λειτουργικοτητα καποιων σχολικων μοναδων.Διορθωστε με αν κανω λαθος...ή δεν καταλαβα κατι σωστα!Μα και μέχρι χθες δεν τα διώχναν τα παιδιά. Απλά με τα 27 παιδιά αντί για 1 τμήμα λειτουργούσαν δύο τμήματα στο σχολείο. Τώρα θεωρεί δεδομένα το υπουργείο οτι δεν θα λειτουργούν δύο τμήματα, αλλά ένα. Απλά αντί να τα διώχνουν τα δύο παιδιά σε άλλο σχολείο, για να μην ταλαιπωρείται το παιδί και η οικογένεια του θα ταλαιπωρείται ο δάσκαλος με υπεράριθμα τμήματα.
Παράθεση από: xionati στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 01:47:09 pmΤο βασικότερο δεν το λέει κανένας εδώ μέσα και είναι φώς φανάρι...επειδή τα έχω πάρει στο κρ---ο.Φταίμε εμείς οι ίδιοι, που δεχόμαστε χωρίς αναγνώριση προυπηρεσίας για μονιμοποίηση, να οργώνουμε την Ελλάδα σαν μαζόχες. Να φύγω από το σπίτι μου με κίνητρα το καταλαβαίνω...να φύγω σαν κορόιδο και να υποφέρω κάνοντας τα γούστα του Υπουργείου γιατί?Άμα πιέζαμε καταστάσεις και δεν πήγαινε κανείς και πουθενά δεν θα άλλαζαν τα πράγματα?Μερικοί θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρο. Ποιό όνειρο????Το ανύπαρκτο και στις πλάτες των άλλων συναδέλφων?Πέρισυ μου είπε συνάδελφος..."μιλάς κι εσύ που δουλεύεις δίπλα στο σπίτι σου".Τα πάντα είναι θέμα επιλογών.Δεν ανάγκασε κανένας τη συγκεκριμένη να ξενιτευτεί...δική της απόφαση.Τα είπα και ξαλάφρωσα και πιστεύω συμφωνούν κι άλλοι μ'αυτή την άποψη.Κανένας απ'αυτούς που μας κρίνουν τόσο εύκολα δεν καταλαβαίνει ότι κι εμείς είμαστε άνθρωποι και δεν είναι μόνο δουλειά, δουλειά, δουλειά. Έρχεται κάποια στιγμή που μεγαλώνεις και θες να φτιάξεις τη ζωή σου, δεν θα είμαστε πάντα νέες και ωραίες ! Εγώ προσωπικά με βάση αυτό δήλωνα τα τελευταία 2 χρόνια περιοχές... Και επειδή λένε επιλογή σας ήταν έχω να πω ότι ναι φιλαράκο επιλογή μου ήταν αλλά για για 2-3 χρόνια μετά δεν θα κάνω τον μα*******! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου xionati...