*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 334313 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zael

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #868 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 04:42:52 pm »
το θέμα βρε κορίτσια είναι, ότι, ακόμα και αυτό το πρόγραμμα απευθύνετε σε άτομα ηλικίας εως 29 ετών !!! όσοι εχούμε περάσει τα 29 πάλι στην απ΄έξω!!!!
Ανήκουμε στην κατηγορία εγγεγραμμένοι άνεργοι με πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:18:26 »

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #869 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 05:15:26 pm »
αααα πάλι καλά!!!! θα μας αφήσουν τουλαχιστον να χαρούμε κάνοντας αίτηση

Αποσυνδεδεμένος Black-eyed

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #870 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 06:17:43 pm »
Αν πραγματικά τρέξει αυτό το πρόγραμμα οι αναπληρωτές που δούλευαν μέχρι πέρισυ δεν θα έχουν καμιά ελπίδα.

Τα μόρια που απαιτεί το πρόγραμμα υπολογίζονται από:
1) Τους μήνες ανεργίας - όσο περισσότεροι οι μήνες τόσο το καλύτερο (άρα οι αναπληρωτές που δούλευαν μέχρι πριν 2 μήνες καπούτ)
2) Το χαμηλότερο εισόδημα (άρα πάλι εκτός αυτοί που δούλεψαν)
3) Το πότε πήρες το πτυχίο σου (όσο πιο κοντινή ημερομηνία το πήρες τόσο πιο πολλά τα μόρια)

Από ότι καταλαβαίνεται δεν υπάρχει περίπτωση οι μέχρι πρότινος αναπληρωτές να γίνουν δεκτοί καθώς ακολουθεί πλειάδα συναδέλφων που δεν έχουν δουλέψει ποτέ και έχουν μηδενικό εισόδημα.

Και όποιος με ρωτήσει που τα ξέρω αυτά τους λέω ότι όλα τα προγράμματα του ΟΑΕΔ που βγαίνουν αυτό το καιρό έχουν αυτή την λογική: Ρίχνουμε την ανεργία των νέων, με λίγα χρήματα, και τους εντάσσουμε στην αγορά της εργασίας. Μπορείτε να το πείτε και κοροϊδία δηλαδή...

Αποσυνδεδεμένος rena_83

• Νέο μέλος
  • *
  • Την πατήσαμε!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #871 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 06:46:24 pm »
να δω ποια θα είναι τόσο βούρλο ώστε να πάει σε αυτό το πρόγραμμα με 400 ευρώ και να την στείλουν μακριά από το σπίτι της...θυμάστε πριν λίγα χρόνια υπηρχε η επιλογή στις αιτήσεις για αναπλήρωση μειωμένου ωραρίου και μετά για εμάς αποσύρθηκε?σίγουρα ήθελαν να δουν πόσοι θα τσιμπήσουν για να βάλουν την ωρομίσθια στον κλάδο μας και προφανώς δεν ήταν,ευτυχώς,πολλές αυτές που την δηλώσανε.ίσως κάτι παρομοιο πάνε να κάνουν τώρα,να δουν πόσες θα δηλώσουν συμμετοχή στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας και αναλόγως να πράξουν μετά.αν η συμμετοχή είναι μεγάλη φυσικά και θα διαλύσουν τον πίνακα που ισχύει μέχρι σήμερα και θα μας υποβαθμίσουν εντελώς.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:18:26 »

Αποσυνδεδεμένος Taz23

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #872 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 06:59:48 pm »
να δω ποια θα είναι τόσο βούρλο ώστε να πάει σε αυτό το πρόγραμμα με 400 ευρώ και να την στείλουν μακριά από το σπίτι της...θυμάστε πριν λίγα χρόνια υπηρχε η επιλογή στις αιτήσεις για αναπλήρωση μειωμένου ωραρίου και μετά για εμάς αποσύρθηκε?σίγουρα ήθελαν να δουν πόσοι θα τσιμπήσουν για να βάλουν την ωρομίσθια στον κλάδο μας και προφανώς δεν ήταν,ευτυχώς,πολλές αυτές που την δηλώσανε.ίσως κάτι παρομοιο πάνε να κάνουν τώρα,να δουν πόσες θα δηλώσουν συμμετοχή στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας και αναλόγως να πράξουν μετά.αν η συμμετοχή είναι μεγάλη φυσικά και θα διαλύσουν τον πίνακα που ισχύει μέχρι σήμερα και θα μας υποβαθμίσουν εντελώς.
Ανήκεις στις ειδικότητες, που έπαιρναν και ακόμη παίρνουνε πολλούς αναπληρωτές (όπως και στους δασκάλους) λόγω αυξημένων αναγκών . Σε όλες σχεδόν τις υπόλοιπες ειδικότητες της

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #873 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 07:01:12 pm »
ΕΥΔΟΚΙΑ ...
Καλησπέρα κε Ζαχαρία, επικοινωνώ μαζί σας εκ μέρους μιας μερίδα αδιόριστων αναπληρώτριων νηπιαγωγών. θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με την παρακάτω επικείμενη προκύρηξη του ΟΑΕΔ:
http://www.dikaiologitika.gr/2013091716735/theseis-ergasias/8450-proslipseis-se-sxoleia-me-thn-koinwfeli-ergasia/menu-id-232.html
τι ακριβώς σημαίνει αυτό; έτσι σκέφτεται το καλό μας υπουργείο να στελεχώσει τα ολοήμερα; γι΄αυτό δεν χρειάζονται οι αναπληρωτές;;;
σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ
Καλησπέρα. Δεν αφορά νηπιαγωγεία γενικής αγωγής. Αφορά ειδική αγωγή και ΚΕΔΔΥ. Και πρέπει να είσαι στον πίνακα ειδικής αγωγής. Δηλ. να έχεις σεμινάριο ή μεταπτυχιακό.Και μισθό 490 ευρώ καθαρά..

εγώ τώρα βέβαια δεν επείστηκα, αλλά για να το λέει αυτός.....
πριν μερικές μέρες έγραψα για πρόσληψη αναπληρωτών,όχι όμως με χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού-που αφορά τις 2000 εγκεκριμένες πιστώσεις.Ήξερα ήδη για τα προγράμματα κοινωνικής φροντίδας και,ναι,όσο κι αν ακούγεται απίστευτο σκοπεύουν να καλύψουν τα κενά μας με αυτά.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος zael

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #874 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 07:36:25 pm »
Ειναι δυνατόν να μην αντιδράσει κανείς από ΔΟΕ την ΟΛΜΕ κάποιος οποιοσδήποτε ;

Αποσυνδεδεμένος zael

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #875 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 07:39:37 pm »
Ασχετο ανανεώθηκαν οι πίνακες λέτε να βγει η περιβόητη β φάση;
Για να μας αποτελειωσουν δηλαδή με τον αριθμό που θα δούμε.

Αποσυνδεδεμένος gerly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Στα όρη, στ'άγρια βουνά...
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #876 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 07:44:39 pm »
Της πρωτοβάθμιας;;; Της δευτεροβαθμιας είδα...

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #877 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 07:50:05 pm »
Ασχετο ανανεώθηκαν οι πίνακες λέτε να βγει η περιβόητη β φάση;
Για να μας αποτελειωσουν δηλαδή με τον αριθμό που θα δούμε.

Κι εγω της Δευτεροβάθμιας είδα. μάλλον θα πάρουν ειδικότητες....

Αποσυνδεδεμένος zael

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #878 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 08:02:22 pm »
Κι εγω της Δευτεροβάθμιας είδα. μάλλον θα πάρουν ειδικότητες....
Συγνώμη έχετε δίκιο. Δευτεροβάθμια ειναι

Αποσυνδεδεμένος rena_83

• Νέο μέλος
  • *
  • Την πατήσαμε!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #879 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 08:30:59 pm »
οχι δεν μου φαίνονται μια χαρά τα 400 ευρώ ή τα 300 ή τα 200 ειδικά όταν δουλεύω μακριά από το σπίτι μου.αλλά και κοντά να δουλεύω πάλι είναι λίγα και δεν είναι αξιοπρεπής μισθός.πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία μας,μας πετάνε ψίχουλα και λέμε και ευχαριστώ.αυτό πρέπει να αλλάξει δεν αξίζουμε αυτήν την αντιμετώπιση.τώρα βέβαια έχεις δικιο,μπορεί να είμαι εγώ το βούρλο που θέλω αξιοπρεπή μισθό και όχι ψίχουλα.όσο για την αναπληρωση μειωμένου ωραρίου στον κλάδο μας,τα τελευταία χρόνια στις διευθύνσεις μου λένε να το αγνοώ εντελώς λέγοντας πως δεν είναι για τον κλάδο μας.

Αποσυνδεδεμένος Taz23

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #880 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 08:47:03 pm »
οχι δεν μου φαίνονται μια χαρά τα 400 ευρώ ή τα 300 ή τα 200 ειδικά όταν δουλεύω μακριά από το σπίτι μου.αλλά και κοντά να δουλεύω πάλι είναι λίγα και δεν είναι αξιοπρεπής μισθός.πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία μας,μας πετάνε ψίχουλα και λέμε και ευχαριστώ.αυτό πρέπει να αλλάξει δεν αξίζουμε αυτήν την αντιμετώπιση.τώρα βέβαια έχεις δικιο,μπορεί να είμαι εγώ το βούρλο που θέλω αξιοπρεπή μισθό και όχι ψίχουλα.όσο για την αναπληρωση μειωμένου ωραρίου στον κλάδο μας,τα τελευταία χρόνια στις διευθύνσεις μου λένε να το αγνοώ εντελώς λέγοντας πως δεν είναι για τον κλάδο μας.
Δεν ήθελα να σε προσβάλω. Συμφωνώ μαζί σου ότι τα 400

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #881 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 08:52:20 pm »
πωσ γινεται να παρουν νηπιαγωγουσ βρε παιδια   ;εχουμε πινακεσ με μορια .προυπηρεσια.ασεπ.....δεν ειναι τοσο ευκολο ....εχουμε σειρα...κατι αλλο σκεπτονται....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)