0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γιατι απαξιωνεται το μισθο των 500 ευρω και τα παιδια με την μηδενικη προυπηρεσια που θα το δεχθουν ... υπαρχουν ατομα που δουλευουν ανασφαλιστα για δεκα ευρω την μερα αρα για πολυ λιγοτερα χρηματα και μιλαμε για γεματο 8ωρο και πανω. και εγω αν ημουν στην θεση τους θα εκανα τα χαρτια μου ..ουτεοσι αλλως προοπτικη ασεπ δεν διαφαινεται στον οριζοντα.επισης και οι αναπληρωτες δεν παιρνουν κανενα βαρβατο μισθο πλεον και οι νεοπρασλαμβανομενοι μονιμοι ψιχουλα παιρνουν .το θεμα ειναι γιατι οι αιρετοι δεν γνωριζουν κατι γι αυτη την εξελιξη ?γιατι πιαστηκαν στον υπνο?γιατι επιτρεπουν αρμοδιοτητες του υπουργειου παιδειας να παιρνουν σε αλλους φορεις?ουτοσι αλλως τα ατομα που ειναι στους πινακες ειναι κατω των 35 τα περισσοτερα .σιγουρα τα χουν παιξει δνε ξερουν απο που τους ερχεται φετος...ειμαι σιγουρη τους εχουν παραγκωνισει κιολας
Και βέβαια ο ασεπ και ο κόπος μας πάνε περίπατο και μπαίνουν στην εκπαίδευση άτομα που δεν έχουν αξιολογηθεί με ασεπ.Μετά να μην παραπονιέται κανένας.Πρέπει να πούμε ένα όχι και να εναντιωθούμε.Πώς όμως?
Κανείς λάθος κοριτσάκι μου , γιατί για κοριτσάκι σε κόβω. Είμαστε πολλές γύρω στα 35 ή και παραπάνω που τουλάχιστον εγώ αλλά και παρά πολλές άλλες, έχω δώσει τρεις φορές ΑΣΕΠ έχω πετύχει και στις τρεις, έχω περιοδεύσει στην Ελλάδα , έχω κουβαλησει παιδιά , σκυλιά κτλ ,ζω την ίδια αγωνία κάθε χρόνο και εγώ και η οικογένεια μου και δεν ξέρω με ποιο τροπο, αλλά όλες εμείς οι γύρω στα 35 δεν θα επιτρέψουμε σε σας που θέλετε να δουλέψετε για το χαρτζιλίκι σας ή ακόμη και για τον τίτλο της εκπαιδευτικού να μας γυρίσετε σε άλλες εποχές. Και σταματήστε να σκέφτεστε σαν σκυλάκια που τους πετάνε το ξεροκόμματο και λένε και ευχαριστώ. Μη τους επιτρέψετε να σας απαξιώσουν. Κανείς να μην κάνει αίτηση σ´αυτο το προγραμμα που θα ειναι ,όπως είπε και κάποια συνάδελφος, η ταφόπλακα μας.