*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 334302 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #966 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 12:01:38 am »
γιατι απαξιωνεται το μισθο των 500 ευρω και τα παιδια με την μηδενικη προυπηρεσια που θα το δεχθουν ... υπαρχουν ατομα που δουλευουν ανασφαλιστα για δεκα ευρω την μερα  αρα για πολυ λιγοτερα χρηματα και μιλαμε για γεματο 8ωρο και πανω.
και εγω αν ημουν στην θεση τους θα εκανα τα χαρτια μου ..ουτεοσι αλλως προοπτικη ασεπ δεν διαφαινεται στον οριζοντα.
επισης και οι αναπληρωτες δεν παιρνουν κανενα βαρβατο μισθο πλεον και οι νεοπρασλαμβανομενοι μονιμοι ψιχουλα παιρνουν .
το θεμα ειναι γιατι οι αιρετοι δεν γνωριζουν κατι γι αυτη την εξελιξη ?
γιατι πιαστηκαν στον υπνο?
γιατι επιτρεπουν αρμοδιοτητες του υπουργειου παιδειας να παιρνουν σε αλλους φορεις?
ουτοσι αλλως τα ατομα που ειναι στους πινακες ειναι κατω των 35 τα περισσοτερα .
σιγουρα τα χουν παιξει δνε ξερουν απο που τους ερχεται φετος...ειμαι σιγουρη τους εχουν παραγκωνισει κιολας
Μία μικρή διόρθωση:  ούτως ή άλλως   :o  ;D  8) 8)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:44:29 »

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #967 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 12:10:46 am »
Ο Καψαλάκης λέει ότι τα κενά νηπιαγωγών στο Ηράκλειο είναι 35, στο Ρέθυμνο 19, στα Χανιά 45 και στο Λασίθι 16. Σύνολο σε όλη την Κρήτη 115.

Επίσης, για δείτε κι αυτό για τις αποσπάσεις αναπληρωτών που λέγαμε: http://et.diavgeia.gov.gr/f/minedu/ada/%CE%92%CE%9B9%CE%989-%CE%A5%CE%93%CE%97.

Μπράτης (πριν 5 ώρες): Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.ΠΑΛΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΣΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΣ.ΟΥΤΕ ΓΓ ,ΟΥΤΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ,ΟΥΤΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΣΥΜ
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 12:12:43 am από Demetroula »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος nipiagogos1988

• Ιστορικό μέλος
  • μαζί με την οικονομική κρίση ήρθε και το πτυχίο,
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #968 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 03:15:11 am »
Και βέβαια ο ασεπ και ο κόπος μας πάνε περίπατο και μπαίνουν στην εκπαίδευση άτομα που δεν έχουν αξιολογηθεί με ασεπ.Μετά να μην παραπονιέται κανένας.Πρέπει να πούμε ένα όχι και να εναντιωθούμε.Πώς όμως?

μη τα βάζεις μαζί μας που δεν αξιολογηθήκαμε, τι να κάνω δηλαδή...; φταίω εγώ που όταν τελείωσα δεν έδωσα ασεπ; γιατί μας αντιμετωπίζετε με αυτό τον τρόπο εμάς που είμαστε στον πίνακα μηδενικής προυπηρεσίας; τελικά δε μας αντιμετωπίζετε ως συναδέλφους, δε πειράζει όμως...  ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ.

Ντρέπομαι που ανήκω σε αυτό το κλάδο με αυτά που γράφετε και στρέφεστε εναντίον μας ... (διχασμός παντού σε αυτή τη χώρα ε; )

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 03:19:06 am από nipiagogos1988 »
Η ζωή είναι μικρή για να'ναι θλιβερή μωρό μου!!  8/2011

https://www.youtube.com/watch?v=3J2eeyOaYlY

Αποσυνδεδεμένος nipiagogos1988

• Ιστορικό μέλος
  • μαζί με την οικονομική κρίση ήρθε και το πτυχίο,
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #969 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 03:25:23 am »
Κανείς λάθος κοριτσάκι μου , γιατί για κοριτσάκι σε κόβω. Είμαστε πολλές γύρω στα 35 ή και παραπάνω που τουλάχιστον εγώ αλλά και παρά πολλές άλλες, έχω δώσει τρεις φορές ΑΣΕΠ έχω πετύχει και στις τρεις, έχω περιοδεύσει στην Ελλάδα , έχω κουβαλησει παιδιά , σκυλιά κτλ ,ζω την ίδια αγωνία κάθε χρόνο και εγώ και η οικογένεια μου και δεν ξέρω με ποιο τροπο, αλλά όλες εμείς οι γύρω στα 35 δεν θα επιτρέψουμε σε σας που θέλετε να δουλέψετε για το χαρτζιλίκι σας ή ακόμη και για τον τίτλο της εκπαιδευτικού να μας γυρίσετε σε άλλες εποχές. Και σταματήστε να σκέφτεστε σαν σκυλάκια που τους πετάνε το ξεροκόμματο και λένε και ευχαριστώ. Μη τους επιτρέψετε να σας απαξιώσουν. Κανείς να μην κάνει αίτηση σ´αυτο το προγραμμα που θα ειναι ,όπως είπε και κάποια συνάδελφος, η ταφόπλακα μας.

ε όχι και κοριτσάκια οι γυναικάρες του πίνακα μηδενικής προυπηρεσίας, συγνώμη εμείς θα σας γυρίσουμε σε άλλες εποχές; μάλλον δε μπορείτε να βάλετε με το υπουργείο και σας φταίμε εμείς...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 03:27:57 am από nipiagogos1988 »
Η ζωή είναι μικρή για να'ναι θλιβερή μωρό μου!!  8/2011

https://www.youtube.com/watch?v=3J2eeyOaYlY

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:44:29 »

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #970 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 04:23:22 am »
Συνάδελφοι αντί για παραγωγική συζήτηση και ενότητα βλέπω (μετα λύπης μου...) ξεκατίνιασμα. Γι'αυτό μετά δεν μας παίρνει κανείς στα σοβαρά. Δυστυχώς όσον αφορά στο υπουργείο (..όπως και πολλούς γονείς) είμαστε μόνο δημόσιες δωρεάν babysitters χωρίς επιστημονικό υπόβαθρο και..τους επιβεβαιώνουμε. Προσωπικά είμαι πάντα υπέρ της επιμόρφωσης αλλά και της αντικειμενικής αξιολόγησης για να εκτιμηθούν τα προσόντα όσων εργάζονται ή θα εργαστούν στο νηπιαγωγείο. Ας μην υποτιμούμε όμως και εμείς τους εαυτούς μας. Το τι συνέβη στην πραγματικότητα είναι απλό...οι ξένοι δανειστές ζήτησαν μειώσεις στις προσλήψεις και μηδενικούς διορισμούς αλλά και μείωση του ποσοστού της ανεργίας. Τότε λοιπόν οι εδώ "φωστήρες" αντικατέστησαν ( ; ) τις φάσεις των αναπληρωτών με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Το ότι ο απελπισμένος κόσμος θα τρέξει ακόμα και για αυτά τα προγράμματα είναι πολύ πιθανόν..απλώς έτσι δίνουμε και το πράσινο φως για όλο και μεγαλύτερη κατρακύλα του κλάδου και της κοινωνίας ολόκληρης.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 04:25:03 am από Deyna »

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #971 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 08:22:40 am »
Εγώ δεν ντρέπομαι καθόλου που είμαι νηπιαγωγος!!Απεναντιας ντρέπομαι που ολα αυτα συμβαίνουν στη χώρα μου κ μετα λύπης μου βλεπω αυτήν την κατάσταση μεταξύ μας!Παιδια ειμαστε συνάδελφοι. Κανονικά κ με ψυχραιμία θα πρεπει να αντιμετωπίζουμε την κατάσταση. Μας βάζουν οι "του Υπουργειου" να εναντιωνομαστε μεταξύ μας με τον τροπο τους κ τις πολιτικες τους, αλλα μην τους κάνουμε το χατίρι. Εξάλλου, εχει δικιο ο Stelios σε παραπάνω μήνυμα του που αναφερόταν οτι εδώ ειναι ο χωρος για να μιλάμε για τη β φαση αναπληρωτών....μην αρχίσουμε τα παράλογα .....Ειναι κρίμα για όλους μας!Καλημερα!

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #972 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 09:26:04 am »
Κανείς λάθος κοριτσάκι μου , γιατί για κοριτσάκι σε κόβω. Είμαστε πολλές γύρω στα 35 ή και παραπάνω που τουλάχιστον εγώ αλλά και παρά πολλές άλλες, έχω δώσει τρεις φορές ΑΣΕΠ έχω πετύχει και στις τρεις, έχω περιοδεύσει στην Ελλάδα , έχω κουβαλησει παιδιά , σκυλιά κτλ ,ζω την ίδια αγωνία κάθε χρόνο και εγώ και η οικογένεια μου και δεν ξέρω με ποιο τροπο, αλλά όλες εμείς οι γύρω στα 35 δεν θα επιτρέψουμε σε σας που θέλετε να δουλέψετε για το χαρτζιλίκι σας ή ακόμη και για τον τίτλο της εκπαιδευτικού να μας γυρίσετε σε άλλες εποχές. Και σταματήστε να σκέφτεστε σαν σκυλάκια που τους πετάνε το ξεροκόμματο και λένε και ευχαριστώ. Μη τους επιτρέψετε να σας απαξιώσουν. Κανείς να μην κάνει αίτηση σ´αυτο το προγραμμα που θα ειναι ,όπως είπε και κάποια συνάδελφος, η ταφόπλακα μας.

Με κάλυψες απόλυτα. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος star2

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #973 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 09:52:21 am »
αντι να ειμαστε ενωμενοι καθομαστε και τσακωνομαστε, γι αυτο κανεις δεν λογαριαζει τους νηπιαγωγους γιατι μια ζωη ξεκατινιαζομαστε. Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας ................

Αποσυνδεδεμένος Black-eyed

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #974 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 10:22:52 am »
Κάποιοι εδώ μέσα πρέπει να σοβαρευτούν επιτέλους.

Μιλάνε απαξιωτικά για ανθρώπους μόνο και μόνο γιατί βρίσκονται σε μικρότερη ηλικία και δεν έχουν δουλέψει ακόμα, με το φόβο ότι θα τους κλέψουν την δουλειά τους. ΣΟ

Αποσυνδεδεμένος helenintza

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • κ τωρα?τι θα γινει τωρα????
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #975 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 11:01:08 am »
ας μην γελιομαστε..η ταφοπλακα μας δεν ηρθε φετος με το προγραμμα του οαεδ..απο περυσι φανηκε η πορεια του θεματος...ποσες αναπληρωτριες τιμωρηθηκαμε που δεν ανοιχτηκαμε περυσι στις επιλογες κ μειναμε εκτος..?το ιδιο κ φετος...αρκετες προσπερασμενες..κ αρκετες δευτερη χρονια ανεργες...κ χωρις ταμειο ανεργιας...οποτε εχεις επιλογες ελαχιστες...στρεφεσαι σε ιδιωτικο τομεα...στρεφεσαι στο προγραμμα του οαεδ..αλλαζεις εντελως επαγγελμα..(στο προγραμμα του οαεδ σκεπτομενες οτι βαζεις μονο το μερος σου , δεν θα εχεις ενοικια οποτε μια η αλλη με τον πενιχρο μισθο)... κανεις κακο στο κλαδο αν πας να καταθεσεις τα χαρτια σου..αναμεικτα τα συναισθηματα..μια οαση παγιδα ομως...απ την αλλη ομως ποιος θα πληρωσει τους λογαριασμους? σιγουρα δεν φταινε οι νεα γενια αποφοιτων, δε φταιμε εμεις που τρεχαμε κ δεν τρεχουμε πια για να δουλεψουμε...ουτε σιγουρα φταινε αυτες που συνεχιζουν κ τρεχουν αφηνοντας πισω για 9 μηνες τις ζωες τους..μας εχουν κανει πιονια πια κ χορευουμε στο ρυθμο τους.. ας μην διαφωνουμε μεταξυ μας εδω μεσα..ολοι εχουμε τις δυσκολιες μας στη ζωη μας αυτα τα χρονια.. 

Αποσυνδεδεμένος petam

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #976 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 11:17:00 am »

σιγουρα αυτο δεν ειναι επιπεδο εκπαιδευτικου αλλα  κατινας ..

αντιλαμβανομαι την στεναχωρια σου οταν βλεπεις τους κοπους σου να γινονται  καπνος σε ενα βραδυ και σε συμπονω..
βεβαια δεν ξεχνω οτι την ιδια στεναχωρια περασανε και οι εκπαιδευτικοι της επετιρηδας οταν τα  κοριτσακια του ασεπ τις εξαφανισανε σ ενα βραδυ με το νομο αρσενη..
επισης αν και ειμαι "κοριτσακι" οπως με χαρακτηρισες δουλευω ηδη στην εκπαιδευση και προσπαθω να δω την κατασταση συνολικα...
περαν του δικου σου "κ....ου" καιγεται και ολων μας ... με τις καταργησεις τις συνχωνευσεις τις μετακινησεις των μειωμενων διορισμων  ... οποτε συνελθε και βρες αλλο τροπο αντιστασης και οχι την αντισταση μεσω φορουν στην ανετη καρεκλα σου με τα σκυλια και τα παιδια σου......
με εκτιμηση

Αποσυνδεδεμένος helenintza

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • κ τωρα?τι θα γινει τωρα????
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #977 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 11:22:00 am »
κ συνεχιζω λεγοντας..οτι αν ριξουμε το φταιξιμο στη νεα γενια που θα παει να κανει τα χαρτια της στον οαεδ επειδη τι ιδιωτικο τι αυτο το προγραμμα τα ιδια χρηματα θα παιρνουν (ετσι θα σκεφτουν), θα πρεπει να ριξουμε το φταιξιμο κ σε οσες ανεργες αναπληρωτριες λογω συνεχομενης ανεργιας εχουν απελπιστει οποτε θα σπευσουν να αρπαξουν αυτα τα ψιχουλα,αλλα και σε οσες τις καλεσαν για αναπληρωση, κ παρα τα οσα γινονται στο κλαδο αυτο αποδεχτηκαν τη προσκληση..(αν ολοι αρνιοντουσαν τη θεση , σιγουρα θα γινοταν κατι καλυτερο στους νηπιαγωγους...εννοειται ομως οτι αυτο δεν γινεται να πραγματοποιηθει..κ μενα οταν με καλουσαν θα ελεγα..να αρνηθω?θα παλεψω αλλιως για τον κλαδο..)   συγνωμη αν σας κουρασα, δεν εχει καμια σχεση αυτο που ειπα με τη β φαση, απλα μεσα στη στεναχωρια των ημερων, ειναι ασχημο να μας βλεπω να σφαζομαστε μεταξυ μας..παλιες νεες, μονιμες αναπληρωτριες, παντρεμενες ανυπαντρες! αυτα!! καλημερα!!

Triainoforos

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #978 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 11:27:23 am »
Μπραβο Σαμαρα, προχωρα. Τους διεσπασες κι αυτους

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #979 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 11:31:53 am »