0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
gagarin_3 μην επαναστατείς. Δεν υπάρχει διαφωνία. Συμφωνώ ότι έπρεπε να υπάρχει γεωλογία στο Λύκειο. Τη γεωγραφία όμως θα έπρεπε κανονικά (προσοχή στο κανονικά) να τη διδάσκουν γεωγράφοι. Επίσης συμφωνώ ότι σας πέταξαν έξω από τα σχολεία.
Ερώτηση κρίσεως 3: έστω ότι είσαι διευθυντής ενός μικρού Γυμνασίου (υπάρχουν πολλές εκατοντάδες τέτοια) που έχει 1 ή 2 τμήματα σε κάθε τάξη και έχεις κενό σε ΠΕ4. Τι ζητάς από τη Διεύθυνση:α. έναν φυσικόβ. έναν χημικόγ. έναν βιολόγοδ. έναν γεωλόγοε. φυσικό για 4 ώρες (με το παλιό πρόγραμμα) και χημικό για 2 ώρες και βιολόγο για 4 ώρες και γεωλόγο για 4 ώρεςΕπιλέξτε τη σωστή απάντηση.
Το πρόβλημα δε δημιουργήθηκε μόνο από τους δύο τελευταίους ΑΣΕΠ!
έστω ότι είσαι διευθυντής ενός μικρού Γυμνασίου (υπάρχουν πολλές εκατοντάδες τέτοια) που έχει 1 ή 2 τμήματα σε κάθε τάξη και έχεις κενό σε ΠΕ4. Τι ζητάς από τη Διεύθυνση:α. έναν φυσικόβ. έναν χημικόγ. έναν βιολόγοδ. έναν γεωλόγοε. φυσικό για 4 ώρες (με το παλιό πρόγραμμα) και χημικό για 2 ώρες και βιολόγο για 4 ώρες και γεωλόγο για 4 ώρες
Οσο και αν προσπαθουμε να πεισουμε για τα υπερ η τσ κατα της ενοποιησης ακρη δεν βγαινει. Ο καθε ενας εχει την τεκμηριωμενη, κατα τα δικα του κριτηρια, αποψη. Σε αρκετες χωρες οι ΦΕ ειναι ενοποιημενο μαθημα και δεν ειναι τυχαια η αναγνωριση απο το Ασεπ ως ενιαιο ΠΕ04.
Το ότι οι ξενόγλωσσοι δεν δίνουν ιστορία, ενώ οι βιολόγοι φυσική δείχνει ότι το υπουργείο δεν τους αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο, αλλά τους χρησιμοποιεί στη συνέχεια για να καλύψει τα κενά. Τελείως διαφορετική περίπτωση, συνεπώς δεν δίνει επιπλέον επιχειρήματα στην αποψή σου.
Πάλι ανοίγεις πάρα πολλά θέματα.Εννοείται ότι στη θεωρία είναι σωστός ο διαχωρισμός των κλάδων καθώς είναι σίγουρο ότι αν αξιολογηθεί ένας βιολόγος που κάνει φυσική θα κριθεί ανεπαρκής. Στην πράξη όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.Πρόσεχε τι εύχεσαι (μιλάω για το διαχωρισμό των κλάδων). Μπορεί να πραγματοποιηθεί και να το μετανιώσεις.