0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Μπορείς να είσαι Α.Μ.Ω. κ να είσαι κ ωρομίσθιος στα IEK OAED;
Να ρωτήσω κάτι επειδή είμαι λιγάκι άσχετος: Οι προκηρύξεις για τα ΙΕκ ΤΟΥ ΟΑΕΔ βγαίνουν στο site του ΟΑΕΔ και κάθε πότε?
Παράθεση από: speed στις Νοεμβρίου 19, 2010, 10:50:32 amΝα ρωτήσω κάτι επειδή είμαι λιγάκι άσχετος: Οι προκηρύξεις για τα ΙΕκ ΤΟΥ ΟΑΕΔ βγαίνουν στο site του ΟΑΕΔ και κάθε πότε? Η προκύρηξη βγαίνει μια φορά το χρόνο και στο σιτε του OAEΔ και ισχύει για όλη την χρονιά. Οπότε απο του χρόνου πάλι...φέτος βγήκε νομίζω Αύγουστο και πέρυσι Ιούλιο .
ειμαι καθηγητρια σε ενα ιεκ οαεδ και ενα τμημα το τελευταιο καιρο μου κανει εντονα παραπονα για τη συμπεριφορα μιας καθηγητριας. η καθηγητρια ειναι γυρω στα 25 και οι μαθητες καποιοι ανω των 30.το τμημα τις τελευταιες μερες εφτασε στο αμην και ετοιμαζεται να δωσει τη καθηγητρια στον διευθυντη του ιεκ για λογους ασχημης συμπεριφορας κυριως αλλα και το λογο οτι η καθηγητρια υστερει γνωσεων σε ενα μαθημα.ολα αυτα μου τα εξομολογουνται τα παιδια.σκεφτηκα να μεσολαβισω και να μη φτασει το θεμα στο διευθυντη. τι λετε να κανω να μεσολαβισω ή να τους αφησω να προχωρησουν στο διευθυντη?
Παράθεση από: vasodcim στις Δεκεμβρίου 05, 2010, 10:30:08 amειμαι καθηγητρια σε ενα ιεκ οαεδ και ενα τμημα το τελευταιο καιρο μου κανει εντονα παραπονα για τη συμπεριφορα μιας καθηγητριας. η καθηγητρια ειναι γυρω στα 25 και οι μαθητες καποιοι ανω των 30.το τμημα τις τελευταιες μερες εφτασε στο αμην και ετοιμαζεται να δωσει τη καθηγητρια στον διευθυντη του ιεκ για λογους ασχημης συμπεριφορας κυριως αλλα και το λογο οτι η καθηγητρια υστερει γνωσεων σε ενα μαθημα.ολα αυτα μου τα εξομολογουνται τα παιδια.σκεφτηκα να μεσολαβισω και να μη φτασει το θεμα στο διευθυντη. τι λετε να κανω να μεσολαβισω ή να τους αφησω να προχωρησουν στο διευθυντη?η δουλειά μας δεν είναι να συζητάμε με τους μαθητές(όποια ηλικία και να έχουν) για τους συναδέλφους μας.δεν είναι,επίσης,εκείνη του μεσολαβητή.είμαι σίγουρη ότι έχει συμβεί σε όλους να θέλουν οι μαθητές να πουν για κάποιον συνάδελφο.προσωπικά,το κόβω λέγοντας ότι δε θέλω να συζητάμε για άλλους συναδέλφους,ούτε καν να αναφέρεστε,σας παρακαλώ πολύ!και σας ευχαριστώ!το τι εάν και πότε θα κάνουν με ή χωρίς το δ/ντή είναι δικό τους θέμα.εκτός αν μας διακατέχει το σύνδρομο του Μεσσία και θέλουμε να τους "σώσουμε" όλους!