0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα κ από μένα! Ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την προκήρυξη: 1) Σχετικά με τ'Αγγλικά, τι ύλη κάνεις? Εγκρίνει κάποια συγκεκριμένη το Υπ. Παιδείας ή ό,τι μας φωτίσει ο Θεός2) Επειδή δεν κατάλαβα, κάποιος που είναι άνεργος χωρίς διδακτική/επαγγελματική εμπειρία έχει προηγείται όλων στην κατάταξη ή όχι?
Παράθεση από: HelenB στις Αυγούστου 31, 2011, 12:46:30 pmΕίδα στην προκήρυξη και θέσεις για νηπιαγωγούς σε κάποια ΙΕΚ. Ξέρει κανείς τι περίπου μαθήματα κάνουν?οτι και στα ιεκ του υπουργειου παιδειας αφου η υλη για την πιστοποιηση στο τελοσ ειναι η ιδια για ολα τα ιεκ οαεδ/παιδειας/ιδιωτικα
Είδα στην προκήρυξη και θέσεις για νηπιαγωγούς σε κάποια ΙΕΚ. Ξέρει κανείς τι περίπου μαθήματα κάνουν?
Παράθεση από: speed στις Αυγούστου 31, 2011, 06:39:43 pmΚαλησπέρα κ από μένα! Ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την προκήρυξη: 1) Σχετικά με τ'Αγγλικά, τι ύλη κάνεις? Εγκρίνει κάποια συγκεκριμένη το Υπ. Παιδείας ή ό,τι μας φωτίσει ο Θεός2) Επειδή δεν κατάλαβα, κάποιος που είναι άνεργος χωρίς διδακτική/επαγγελματική εμπειρία έχει προηγείται όλων στην κατάταξη ή όχι?Για την ύλη των αγγλικών δεν ξέρω να σου απαντήσω. Οι άνεργοι που δεν έχουν διδακτική/επαγγελματική προϋπηρεσία θα προσλαμβάνονται από ξεχωριστό πίνακα κατά προτεραιότητα για να πληρώσουν θέσεις ως τρίτοι καθηγητές σε εργαστήρια όπου υπάρχει ανάγκη. Αν θυμάμαι καλά αναφέρεται σε ΔΕ και ΤΕ, όχι ΠΕ. Πολύ φωτογραφικό μου φαίνεται αυτό...κάποιον δικό τους θέλουν να βολέψουν πάλι...και δε θα είναι η πρώτη φορά!
Καλησπέρα,Μήπως γνωρίζει κάποιος στην αίτηση για τα ιεκ οαεδ στην επαγγελματική εμπειρία σημειώνει κανείς οποιαδήποτε εμπειρια είχε ως σήμερα ή μόνο τη σχετική με διδασκαλία γιατί η προυπηρεσία μου αφορά μόνο εταιριες όχι διδασκαλία.Ευχαριστώ
Οι υποψήφιοι των κλάδων ΠΕ19 και ΠΕ20 Πληροφορικής πρέπει να έχουν
τα ιεκ του οαεδ κανουν συμβαση εργου οπως και τα δημοσια?