0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω λίγο καιρό τώρα που έχω χάσει την αισιοδοξία μου. Για φέτος την έχω ξεγράψει την αναπλήρωση μετά από τόσα χρόνια. Όσο για του χρόνου εφόσον η δέσμευση είναι για 1000 αναπληρωτές πιστεύω ότι τόσους μόνο θα καλέσουν. Τί μπορούν να κάνουν; Να κλείσουν και να συγχωνεύσουν σχολεία, να δώσουν υποχρεωτικές υπερωρίες (κι άλλες), να διατηρήσουν τις β΄ αναθέσεις και γιατί όχι να τις διευρύνουν (μόνο για το '14-15!), να μειώσουν τις ώρες των μαθημάτων κι ένας θεός ξέρει τι άλλο θα σκαρφιστούν, πάντως τη λύση θα τη βρουν! Η φετινή εμπειρία, δυστυχώς, αυτό έδειξε. Μακάρι βέβαια να μη συμβεί τίποτα από όλα αυτά και να δουλέψουμε πάλι αλλά... Μία ίσως ελπίδα έχουμε: να πάνε γρήγορα σπίτια τους! Τώρα αν θα αλλάξει κάτι δραματικά δεν ξέρω, αλλά και πάλι τι έχουμε να χάσουμε; Μ' αυτούς έτσι κι αλλιώς είμαστε τελειωμένοι!Και επειδή το ξέχασα: Συγχαρητήρια στους προσληφθέντες! Φέτος είναι σα να κέρδισαν το λαχείο!
+++++ Με εκφράζουν απόλυτα τα γραφόμενά σου may16... τις ίδιες σκέψεις κάνω κι εγώ...Συγχαρητήρια σε όσους προσλήφθηκαν, δύναμη και κουράγιο σε όσους είναι/είμαστε εκτός... και αναμένουμε τι...άραγε;Το "1000 πιστώσεις για την επόμενη χρονιά" είναι μνημονιακή δέσμευση, νομίζω στο "μεσοπρόθεσμο" γράφτηκε.