0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η κατασταση εχει ξεφυγει οι περισσοτεροι μαθητες μου απο το σχολειο που δουλευα η εχουν παει σε φροντιστηρια το κακο εγινε...
Eπειδη μιλαμε για γελοιοτητες! γιατι ειναι κρατικου προυπολογισμου το κονδυλι και θα απορροφηθουν μονιμοι.ΚΟΡΟΙΔΙΑ
Πήρα τηλέφωνο το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου Παιδείας για την Ενισχυτική Διδασκαλία και με παρέπεμψαν στο γραφείο του Υπουργού. Τηλεφώνησα και στο γραφείο του Υπουργού Παιδείας για να ρωτήσω λεπτομέρειες για το πότε θα ξεκινήσει η Ε.Δ για το πόσες διευθύνσεις ΣΚΕΔ θα δηλώσουμε και με παρέπεμψαν στον ίδιο τον Υπουργό. Ε παίρνω και τηλέφωνο τον ίδιο τον Υπουργό του λέω τι θα γίνει με την Ενισχυτική τελικά; Και μου απαντά επειδή το θέμα είναι σοβαρό και απασχόλησε και την τρόικα τώρα που ήρθε, αποφάσισε με τον Πρωθυπουργό να τεθεί σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ. Οπότε ένα μήνα η Δημόσια Διαβούλευση, ένα μήνα η ψήφιση, ένα μήνα η εγκύκλιος και οι αιτήσεις μάλλον ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ θα ξεκινήσει. Υ.Γ. Ο Υπουργός μου είπε υπάρχει πολιτική βούληση και θα προχωρήσει το θέμα...