0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μεχρι τωρα ηξερα οτι το συστημα προσπαθει να στρεψει τους ιδιωτικους υπαλληλους απεντι στους δημοσιους,οχι τους φιλολογους απεναντι στους δασκαλους.Και εγω ειμαι αποφοιτος φιλολογιας 26 χρονων κανω δυο δουλιες και βγαζω 500 ευρω αλλα δεν τα βαζω με τους δασκαλους δεν φταινε αυτοι που ειμαστε ετσι....Στις τελευταιες εκλογες τι ψηφισες istorike-aek?Χθες εγιναν στον νομο μου εκλογες για το τοπικο συμβουλιο της ελμε και βγηκε με διαφορα η δακε.......Γιατι τα λεω ολα αυτα γιατι ειμαστε μορφωμενοι ανθρωποι και πρεπει να σκεφτουμε λογικα.Πρεπει να σταματησουμε να αλληλοσκοτωνομαστε γιατι ετσι αποπροσανατολιζομαστε και τον δασκαλο του βαζουνε χαρατσι και του ρημαζουν την ζωη και τον ανεργο και τον ιδιωτικο υπαλληλο και ολους και πρεπει επιτελους να καταλαβουμε οτι κοινος εχθρος μας ειναι αυτες οι πολιτικες που εχουν εφαρμοστει τοσα χρονια και οι οποιες δεν θετουν ως πρωταρχικο την μορφωση των παιδιων και τον διορισμο των καθηγητων ολων των ειδικοτητων(γιατι συναδελφοι ολες οι ειδικοτητες ειναι αναγκαιες και χρησιμες) αλλα πως θα δινουν δανεια στους εργοστασιαρχες και τους μεγαλοεφοπλιστες.........
Σοβαρά; και ποιος κανει την παραλληλη στηριξη δηλαδή; για ειδικη αγωγη μιλάει παλι δηλ;Τι να πω παιδιά, νομιζω ότι το κανουν επιτηδες, το καθυστερουν για μην έχουμε τα απαραιτηα ενσημα ωστε να παρουμε επιδομα ανεργιας το καλοκαίρι ακομα κι όσοι ειχαμε δουλεψει με πληρες ωραριο περυσι.
Το πρόβλημα των φιλολόγων σήμερα είναι ο περιορισμός των ελλείψεων τους στα σχολεία κι αν συνεχιστεί η τακτική αυτή του χρόνου τα κενά μας θα είναι λιγότερα.Δεν ενοχλείστε που όλες οι ειδικότητες β/θμιας μιλούν για πολλά κενά,ακόμη και οι πε06,και μεις τίποτα με τόσες συνταξιοδοτήσεις και τόσα αντικείμενα?κατάφεραν να μειώσουν τις θέσεις εργασίας πρωτίστως στην ειδικότητά μας.Σ'αυτό πρέπει να εστιάσουμε και να μας απασχολεί κι όχι τι κάνουν οι άλλοι.Μαγκιά τους κι αν διορίζονται μικροί!Εμείς τι κάνουμε για τον κλάδο μας?μονίμως μας φταίνε οι άλλοι......