0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα στοιχεία που παραθέτω στο θέμα προοπτικές λένε άλλη ιστορία giokspy !
Παραθετεις καποιες εκτιμισεις για τους μονιμους. Λεω για τους αναπληρωτες οτι στην πλειοψηφια τους ηταν σε κενα φυσικων και οτι εμειναν κενα τα υπολοιπα, τουλαχιστον αυτα που ξερω. Αυτο με την ενοποιηση απο που πηγαζει? Γιατι εμενα μου φαινεται παρερμηνια
Διαφωνώ στο κομμάτι που αναφέρεται στην ενιαία ρύθμιση της υπεραριθμίας και αν αυτό αποτελεί ενοποίηση του κλάδου. Μην τους δίνουμε ιδέες! Σε καμμιά περίπτωση η ενιαία ρύθμιση της υπεραριθμίας δεν σημαίνει ενοποίηση των προσλήψεων είτε των μόνιμων είτε των αναπληρωτών ΠΕ04. Αφορά μόνο αυτό που ρυθμίζει: την υπεραριθμία! Μην τους επιτρέπουμε αστείες δικαιολογίες. Δεν στέκει ούτε σαν ερώτηση αυτό. Κατα τ' άλλα συμφωνώ!
Αυτα παντως που ξερω ηταν κενα φυσικων ειτε απο αδειες ειτε απο αποσπασεις και μαλιστα υπαρχουν κι αλλες και γι αυτο δεν αποσπουν ουτε τον περσινο υπευθυνο του ΕΚΦΕ που ειναι φυσικος. Υπαρχουν βεβαια και αρκετα κενα χημικων. Γενικη εικονα δεν εχω. Η αρση υπεραριθμιας και ενιαια διαχειριση πε04 δε σημαινει οτι υπαρχει λογος τα κενα να αντιμετωπιζονται ενιαια στους αναπληρωτες και στις προσληψεις και δε νομιζω οτι τιθεται τετοιο θεμα η θεμα ενοποιησης των πινακων. Δεν καταλαβαινω παντως το λογο μεροληψιας στους αναπληρωτες. Δηλαδη θα αλλαζε κατι αν ηταν 15 φυσικοι 15 χημικοι 15 βιολογοι και 10 γεωλογοι? Ουτως η αλλως το 55 ηταν τραγικο σαν νουμερο σε σχεση με το περσινο 600. Αν υπηρξε σκοπιμη μεροληψια ηταν παντως βλακεια
Πες τα Dora αλλά να θυμήσω οτι υπάρχουμε και μεις οι λιγοστοί γεωλόγοι...Και υπάρχουν και για μας κάποια κενά στα γυμνάσια όπως ψάχνω καιρό τώρα ...........Απλά για να μη ξεχνιομαστε
δεν ξεχωριζω κανενα...ειμαστε ολοι στην ιδια μοιρα....και δεν εχω τιποτα με κανενα.ποτε δεν ειπα γιατι κανουν χημεια οι φυσικοι, γιατι οι βιολογοι χημεια κ.λπ.και εγω που γυριζω τα νησια κανω και φυσικη και χημεια και βιολογια. επαναλαμβανω περσι με στριμωξαν για