0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Pandwra μπράβο κάνεις πολύ ουσιαστικές κινήσεις. Μόλις τώρα είχα πάρει και εγώ στην ΔΟΕ αλλά δεν απάντησαν. Μπορείς να γράψεις το τηλ. που πήρες εσύ; Ίσως πρέπει να πάρουμε όσο πιο πολλές μπορούμε, για να καταλάβουν ότι ξέρουμε τι γίνεται και ασχολούμαστε με το θέμα. Η νομική σύμβουλος αυτή είναι.
μόλις επικοινώνησα με τη ΔΟΕ, συστήθηκα ως εκπρόσωπος των άνεργων αναπληρωτών και ρώτησα για το επίμαχο θέμα. Με ενημέρωσε ότι το ζήτημα έχει πάει από χθες στη νομική σύμβουλο της ΔΟΕ αν άκουσα καλά το όνομα είναι Τσίπρα ή κάπως έτσι συγχωρέστε με αν κάνω λάθος στο όνομα.Μου είπε ότι το θέμα το εξετάζει εκείνη και αν όχι σήμερα, σίγουρα αύριο ή μέχρι Δευτέρα θα βγάλουν επίσημα ανακοίνωση ως ΔΟΕ. Το μόνο που μου είπε ότι προς το παρόν είμαστε κατοχυρωμένοι νομικά ως προς το ότι η επιλογή προσωπικού συνταγματικά ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας και σε κανέναν άλλο φορέα.
καλημέρα κι από εμένα και συγχάρητηρια για την κινητοποίηση.έχω στείλει ούτε εγώ δεν ξέρω πόσα email σε δημοσιογράφους και κανάλια αλλά δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα.ούτε καν αναφορά κάνουν.γι αυτους η εκπαιδευση αρχιζει και τελειώνει στο θέμα των πανεπιστημίων >:(πήρα τηλ στο υπουργείο και στην δόε δεν απαντάνε .χθες που μιλούσα με συνάδερφο εκπαιδευτικό από κέρκυρα μου είπε ότι απο την πρωτοβάθμια της είπαν ότι περιμένουν το νοέμβριο τους αναπληρωτέςσας μεταφερω τι μου είπε γιατί η ίδια έχει μικρό κοριτσάκι και τους πιέζει για τα ολοήμερα.αυτά από εμένα.προσωπικά δεν περίμενα εξ αρχής να εργαστώ φέτος λόγω των ελάχιστων επιλογών μου αλλά με θλίβει η αντιμετώπιση του κλάδου μας και θεωρώ απαράδεκτο να καθόμαστε απαθεις μπροστά σε τέτοια καταστροφή.πάντως ευτυχώς υπάρχουν και μόνιμοι συνάδερφοι και όχι απαραίτητα νηπιαγωγοί που μας καταλαβαίνουν και κινητοποιουνται κι αυτόι γιατί έχουν καταλάβει που πάει το πράγμα.