*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 425881 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #1176 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 11:25:07 am »
 Μαρία-Μαγδαληνή Τσίπρα
η νομική σύμβουλος το έψαξα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:20:13 »

Αποσυνδεδεμένος miloupaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1177 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 11:27:59 am »
Καλημέρα κ απο μένα!!!! Και αφού ήξεραν οτι ισχύει το πρόγραμμα για εμας γιατι τόσο καιρο δεν έκαναν κατι?? Στην συνάντηση χθες κοριτσια αναφέρθηκε και η αύξηση του ωραριου? Θα βγω λιγο εκτος θέματος αλλα νομίζω οτι κ αυτο πρέπει να μας καιει γιατι ακούγεται και θα γίνει...Το 8-2 δλδ 30ωρο την βδομάδα δεν είναι παράνομο?? αφου το εργασιακό ωράριο είναι 24ωρες όπως των δασκάλων,σωστά??? Αν γίνει αυτό του χρόνου κορίτσια τελειώσαμε!! Μήπως λοιπόν θα πρέπει να θιχτεί και το θέμα του ωραρίου????

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΤΣΟΥΗ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1178 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 11:28:40 am »
Aισιόδοξο αυτό που μας είπες Pandwra.Mακάρι να κάνουν κάτι...

Αποσυνδεδεμένος xrysakids

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1179 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 11:30:46 am »
Το 8-2 δεν παίζει ας είπαν. Αν βρουν κάτι άλλο θα δούμε

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:20:13 »

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1180 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 11:30:59 am »
Το διδακτικό ωράριο ήθελα να γράψω!

Αποσυνδεδεμένος marilena1981

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1181 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 11:38:23 am »
καλήμερα!!!ρε κορίτσια σκεφτόμουν (μπορεί να ακουστεί χαζό) αν πάρει μεσω οαεδ θα πάρει με την ιδιότητα του βοηθητικού προσωπικού οκ?για να είσαι βοηθητικό προσωπικό δεν πρέπει να υπάρχει στην τάξη και η νηπιαγωγός την οποία υποτίθεται βοηθάς??άρα δεν πρέπει το υπουργείο να κάνει προσλήψεις από τον κρατικό προϋπολογισμό αφού πολλά ολοήμερα δεν λειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού?

Αποσυνδεδεμένος andriana3

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1182 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 11:40:26 am »
Pandwra μπράβο κάνεις πολύ ουσιαστικές κινήσεις. Μόλις τώρα είχα πάρει και εγώ στην ΔΟΕ αλλά δεν απάντησαν.
 Μπορείς να γράψεις το τηλ. που πήρες εσύ; Ίσως πρέπει να πάρουμε όσο πιο πολλές  μπορούμε, για να καταλάβουν ότι ξέρουμε τι γίνεται και ασχολούμαστε με το θέμα. Η νομική σύμβουλος αυτή είναι.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1183 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 11:43:14 am »
Ευχαριστούμε πάντως πολύ τα κορίτσια που έτρεξαν στην Δοε και μέτα μας ενημέρωσαν από εδώ! να είστε καλά!

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1184 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 11:43:54 am »
και πολλά νηπιαγωγεία κλασσικά δεν λειτουργούν όπως ενημερωθήκαμε χθες! Κάτι που δεν ακούγεται αυτές τις μέρες όμως!
Κάτι άλλο που μας πληροφόρησαν είναι εκτός από τα παιδιά και τις νηπιαγωγούς του σχολείου κανένας άλλος δεν έχει θέση στα σχολεία, ούτε καν η σχολική σύμβουλος χωρίς άδεια!

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1185 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 11:45:50 am »
Pandwra μπράβο κάνεις πολύ ουσιαστικές κινήσεις. Μόλις τώρα είχα πάρει και εγώ στην ΔΟΕ αλλά δεν απάντησαν.
 Μπορείς να γράψεις το τηλ. που πήρες εσύ; Ίσως πρέπει να πάρουμε όσο πιο πολλές  μπορούμε, για να καταλάβουν ότι ξέρουμε τι γίνεται και ασχολούμαστε με το θέμα. Η νομική σύμβουλος αυτή είναι.

ΔΟΕ τηλ: 2103236547

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1186 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 12:00:47 pm »
μόλις επικοινώνησα με τη ΔΟΕ, συστήθηκα ως εκπρόσωπος των άνεργων αναπληρωτών και ρώτησα για το επίμαχο θέμα. Με ενημέρωσε ότι το ζήτημα έχει πάει από χθες στη νομική σύμβουλο της ΔΟΕ αν άκουσα καλά το όνομα είναι Τσίπρα ή κάπως έτσι συγχωρέστε με αν κάνω λάθος στο όνομα.
Μου είπε ότι το θέμα το εξετάζει εκείνη και αν όχι σήμερα, σίγουρα αύριο ή μέχρι Δευτέρα θα βγάλουν επίσημα ανακοίνωση ως ΔΟΕ.
Το μόνο που μου είπε ότι προς το παρόν είμαστε κατοχυρωμένοι νομικά ως προς το ότι η επιλογή προσωπικού συνταγματικά ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας και σε κανέναν άλλο φορέα.
Μπράβο pandwra!τελεια ενέργεια!!

Αποσυνδεδεμένος helenintza

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • κ τωρα?τι θα γινει τωρα????
    • Προφίλ
« Απάντηση #1187 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 12:01:11 pm »
αυτα τα θερμομπωλ pandwra αν τα ξανακουσω θα παθω εγκεφαλικο! μιση ωρα ακουγαμε να λενε για το ζεσταμα του φαγητου! οσον αφορα το 8-2 οι νηπιαγωγοι δεν το προωθουν..οσο περναει απο το χερι τους κ θα ξανακινηθουν να αποσυρθει ξανα η φετινη εγκυκλιος..διοτι εχει πολλα κενα αυτο που σταλθηκε φετος στα σχολεια..

Αποσυνδεδεμένος happyhippo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1188 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 12:09:15 pm »
καλημέρα κι από εμένα και συγχάρητηρια για την κινητοποίηση.έχω στείλει ούτε εγώ δεν ξέρω πόσα email σε δημοσιογράφους και κανάλια αλλά δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα.ούτε καν αναφορά κάνουν.γι αυτους η εκπαιδευση αρχιζει και τελειώνει στο θέμα των πανεπιστημίων >:(πήρα τηλ στο υπουργείο και στην δόε δεν απαντάνε .χθες που μιλούσα με συνάδερφο εκπαιδευτικό από κέρκυρα μου είπε ότι απο την πρωτοβάθμια της είπαν ότι περιμένουν το νοέμβριο τους αναπληρωτέςσας μεταφερω τι μου είπε γιατί η ίδια έχει μικρό κοριτσάκι και τους πιέζει για τα ολοήμερα.αυτά από εμένα.προσωπικά δεν περίμενα εξ αρχής να εργαστώ φέτος λόγω των ελάχιστων επιλογών μου αλλά με θλίβει η αντιμετώπιση του κλάδου μας και θεωρώ απαράδεκτο να καθόμαστε απαθεις μπροστά σε τέτοια καταστροφή.πάντως ευτυχώς υπάρχουν και μόνιμοι συνάδερφοι και όχι απαραίτητα νηπιαγωγοί που μας καταλαβαίνουν και κινητοποιουνται κι αυτόι γιατί έχουν καταλάβει που πάει το πράγμα.

Αποσυνδεδεμένος neta

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1189 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 12:23:11 pm »
καλημέρα κι από εμένα και συγχάρητηρια για την κινητοποίηση.έχω στείλει ούτε εγώ δεν ξέρω πόσα email σε δημοσιογράφους και κανάλια αλλά δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα.ούτε καν αναφορά κάνουν.γι αυτους η εκπαιδευση αρχιζει και τελειώνει στο θέμα των πανεπιστημίων >:(πήρα τηλ στο υπουργείο και στην δόε δεν απαντάνε .χθες που μιλούσα με συνάδερφο εκπαιδευτικό από κέρκυρα μου είπε ότι απο την πρωτοβάθμια της είπαν ότι περιμένουν το νοέμβριο τους αναπληρωτέςσας μεταφερω τι μου είπε γιατί η ίδια έχει μικρό κοριτσάκι και τους πιέζει για τα ολοήμερα.αυτά από εμένα.προσωπικά δεν περίμενα εξ αρχής να εργαστώ φέτος λόγω των ελάχιστων επιλογών μου αλλά με θλίβει η αντιμετώπιση του κλάδου μας και θεωρώ απαράδεκτο να καθόμαστε απαθεις μπροστά σε τέτοια καταστροφή.πάντως ευτυχώς υπάρχουν και μόνιμοι συνάδερφοι και όχι απαραίτητα νηπιαγωγοί που μας καταλαβαίνουν και κινητοποιουνται κι αυτόι γιατί έχουν καταλάβει που πάει το πράγμα.

Τώρα είναι βέβαιο ότι οι προσλήψεις από ΟΑΕΔ μας αφορούν.Τυχαίο είναι που συμπίπτει με το μήνα ΝΟΕΜ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 636
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)