0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνεχίζουμε...Έφυγε και για νομό Έβρου. Από τα 87 νηπιαγωγεία (εκ των οποίων και 2 νηπ/γεία ειδικής αγωγής, έστειλα κι εκεί) μου επιστράφηκαν τα 18.
είσαι αστέρι!!στον ποδοσφαιρικο αγωνα chear leaders θελουν? ενδιαφερομαι!! χαχαχα
Έφυγε και για τα 250 νηπιαγωγεία της Α Αθήνας!
Το υπουργείο πάντως αναγνωρίζει 548 κενά νηπιαγωγών. Αν καλυφθούν αυτά τα κενά και τα προσθέσουμε στις 754 προσλήψεις μέχρι στιγμής μας κάνουν σύνολο 1302 άτομα. Να θυμίσω ότι πέρυσι τέτοιον καιρό είχαν προσληφθεί 1562 άτομα. Δηλαδή 260 περισσότερα από φέτος. Αν προσθέσουμε και τις 408 συνταξιοδοτήσεις πάμε στις 668 ακάλυπτες θέσεις μέχρι στιγμής. Κι όλ' αυτά υπό την προϋπόθεση ότι θα πάρουν όντως στην Δ' φάση 548 άτομα, που απ' ότι φαίνεται δεν θα είναι μέσω ΟΑΕΔ.
Από Δημήτρη Μπράτη:http://www.desy.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=362%3A2-programmata-oaed-gia-koinofeli-ergasia-stin-prosxoliki-agogi-kato-ta-xeria-apo-to-dimosio-nipiagogeio&catid=86%3Aanakoinoseis-di-sy&Itemid=1086
καλησπερα και απο μενα!!! επειδη δεν ειμαι συνεχεια στο φορουμ μπορει να στειλει μια κοπελα την τελικη μορφη της επιστολης για να το προωθησω και εγω οπου μπορω !!