0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχαρητήρια Melina_89. Ζήτησες και πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας; και αν ναι το πήρες;
συναδελφοι μετα απο ποσο καιρο απο την ημερομηνια οτι ο φακελος ειναι πληρης πηρατε την αναγνωριση?
καλημέρα συνάδελφοι.. μπορεί να ενημερώσει κάποιος πόσο στοιχίζει (δίδακτρα) το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό?
Και η δική μου αναγνώριση είναι έτοιμη χωρίς καμία απολύτως διαμεσολάβηση. Έχουν καταργηθεί οι επιτροπές και η διαδικασία απ' ότι φάνηκε έγινε γρηγορότερη.
Melina_89 συγχαρητήρια! Μήπως θυμάσαι πότε πήρες αριθμό πρωτοκόλλου;
Έλεγχος στοιχείων 03/06 Φάκελος πλήρης 11/07. E-mail για παραλαβή αναγνώρισης πτυχίου εστάλη 22/07
δηλαδη μονο εγω έπρεπε να τσακωθω μετα απο 4 μηνες για να μου στειλουν την αναγνωριση??? ευτυχως παιδια ειστε πιο τυχεροι ή μαλλον θελουν να πανε διακοπες και φοβουνται μην τους πλακωσουμε στο ξυλο!! χαχαχαχααχαχαχ
Σας ευχαριστώ! Θα επικοινωνήσω τη Δευτέρα με Δοαταπ και Διεύθυνση για να δω τι θα κάνω.
Καλημερα , σου εδωσαν την βεβαιωση που αναφερεται παρακατω; Με την επαρκεια τι εκανες τλκ;οι μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών και τα διδακτορικά διπλώματα που χορηγούνται από εκπαιδευτικά ιδρύματα της αλλοδαπής γίνονται δεκτά εφόσον έχουν αναγνωριστεί ως ισότιμα από το ΔΟΑΤΑΠ. σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις και συνοδεύονται από βεβαίωση του ότι το γνωστικό αντικείμενό τους εμπίπτει στις επιστήμες της αγωγής (παρ. 4, άρθρο 2 του ν.3848/2010