0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
sikat κάπου σε άλλη δημοσίευση διάβασα ότι η αυτό που ζητάει η ΠΕΑΔ είναι να έχει δικαίωμα διορισμού όποιος έχει 12 μήνες και ΑΣΕΠ. Προσωπικά και αυτό και το διορισμό χωρίς ΑΣΕΠ τα θεωρώ σκανδαλώδη, από εδώ και πέρα!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση η Π.Ε.Α.Δ. ζητά να διορίζεται:1. ένα ποσοστό συναδέλφων με προϋπόθεση ΑΣΕΠ και καθαρή προϋπηρεσία (όπως αυτή αποτυπώνεται στους κλειστούς πίνακες μέχρι το 2010 ) και2. ένα ποσοστό να διορίζεται με βάση την καθαρή προϋπηρεσία
Εντελως απαραδεκτο! Ουσιαστικα ζητανε ενα διευρυμενο 24μηνο+ΑΣΕΠ, αλλα απο τους κλειδωμενους πινακες, αρα χανει ολο το νοημα του αυτο το αιτημα!
Τι θα πει θα έχει ΑΣΕΠ; Απλά έχει περάσει τη βάση του διαγωνισμού, δεν είναι διοριστέος.Με την ίδια λογική και ο έχων 6 μήνες να διοριστεί αν "έχει ΑΣΕΠ" και ο έχων 3 μήνες κλπ...Δε θα κατασταθούν όλοι διοριστέοι, επειδή μια ομάδα επιθυμεί να τους χρίσει ως τέτοιους!
Και πώς θα γίνει νέος Ασεπ αν το υπουργείο ικανοποιήσει τα αιτήματα της ΠΕΑΔ και θέλει να απορροφήσει όλους αυτούς?Για πόσες θέσεις θα κάνει Ασεπ,για 3 και μετά από πόσα χρόνια,έναν αιώνα?πλάκα κάνετε?Μου φαίνεται πως δεν πάμε καλά...Ενωτική πολύ η Πεαδ.Να μην εφαρμοστεί ο ν.3848 επειδή βολεύει εμάς....Εσείς όλοι οι άλλοι περιμένετε έναν αιώνα να διοριστούμε εμείς και μετά ας σας κάνουν Ασεπ και ας εφαρμοστεί ο νόμος,ας σας κάνουν ό,τι θέλεουν.Επίσης οι τρίτεκνοι ,πολύτεκνοι,ειδικές κατηγορίες,ιδιωτικοί και όλοι όσοι έτρεξαν στην αναπλήρωση δικαιούνται,νομίζω,αν μη τι άλλο, να ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι και πότε θα εφαρμοστεί ο νέος νόμος.Πρέπει να δουν αν θα συνεχίσουν ή θα αλλάξουν πορεία.Τι σκεπτικό είναι αυτό?Ποιος υπουργός,ποιο κράτος και ποια ολμε θα σας πάρουν σοβαρά υπ'όψιν?Ελλάς το μεγαλείο σου!!!!!!!!!!!
Fiora, ο ν.3848 προβλέπει μεταβατική περίοδο, ούτως ώστε να μην αδικηθούν κάποιοι συνάδελφοι από την απότομη αλλαγή του νόμου. Αν διορίζει 20-30 άτομα τη χρονιά, είναι λογικό να διαρκέσει μεγάλο διάστημα η μεταβατική. Αν είναι να διορίζει τόσο λίγα άτομα ακόμα και ΑΣΕΠ να γίνει, πάλι δεν θα έχουμε ελπίδες (καλύτερα να παίξουμε τζόκερ). Ο Ασεπ έχει κάποιο νόημα, νομίζω, εφόσον διορίζεται π.χ, ένας στους 20, ή ένας στους 50. Στον τελευταίο διαγωνισμό οι αιτήσεις στους φιλολόγους ήταν 20.000 και πήγαν να δώσουν οι 17.000.