0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τότε τι θα έχουν να λένε συνάδελφε;
Θα λένε πάλι ότι καθόμαστε 2, 2,5, 3 μήνες, ανάλογα με το πόσο υπερβολικός και εμπαθής είναι ο καθένας.
Μα δε γίνεται να κάνουμε και το καλοκαίρι μάθημα!
Τις δύο τελευταίες ώρες κάθε ημέρας!Αφού τις πρώτες ημέρες λειτουργίας των σχολείων γίνονται το πολύ 5ωρα!Και εξάλλου στο λύκειο μην ξεχνάμε ελάχιστοι είναι πλέον οι μαθητές που δίνουν Σεπτέμβρη μάθημα!
'Εχουν διαλύσει τον κλάδο των εκπαιδευτικών και θα καθίσουμε να ασχολούμαστε με τα όποια σχόλια ασχέτων; Ε, τελικά, καλά μας κάνουν, το αξίζουμε, γιατί είμαστε ανάξιοι να υπερασπίσουμε τα δικαιώματά μας απ' ότι φαίνεται.
ας ηταν το υπουργειο σωστο και να καλυπτε ολα τα κενα στα σχολεια και να τοποθετει εγκαιρα τους εκπαιδευτικους στις θεσεις τους και δεν νομιζω οτι η επιμηκυνση του ετους θα ηταν τοσο μεγαλο προβλημα..αλλα θεωρω οτι υπαρχουν τοσα προβληματα στην παιδεια και το θεμα τους ειναι η επιμηκυνση!ελεοςςς