0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι οταν μιλάμε για αυτοαξιολόγηση μιλάμε για δημιουργία βάσης δεδομένων για συγχώνευση σχολείων και κατ επέκταση , μετακινήσεις εκπαιδευτικών . Στην χειρότερη όμως απολύσεις . Πουθενά δεν λέει οτι τα αποτελέσματα των αυτοαξιολογήσεων θα τα επεξεργαστεί το υπουργείο και θα κάνει ότι μπορεί για να βελτιώσει την κατάσταση . Όποτε απορώ πώς μπορεί έστω και ενας εκπαιδευτικός να συναινεί σε αυτό . ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ . ΚΑΤΑΛΑ
τι γινεται στην περιπτωση που η πλειοψηφια του συλλογου συμπεριλαμβανομενου του διευθυντη ειναι κατα της αυτοαξιολογησης και 1-2 καθηγητες υπερ? στο πρακτικο τι γραφεται και αυτοι που ειναι υπερ δεν το υπογραφουν?και στη συνεχεια γινεται αξιολογηση του σχολειου απο ενα καθηγητη?ειναι εφικτο?
κοίτα υπεύθυνος για την αεε της σχολικής μονάδας ειναι ο δ/ντης, αν λάβεις υπόψη ότι είναι υποχρεωτική, αν βάλεις ότι θα γράψει ότι είναι εναντίον στο πρακτικό.... τότε τα πράγματα είναι "άσχημα". Οι 1-2 εκπαιδευτικοί οφείλουν να καταγράψουν εγγράφως την αντίθεση τους στην όλη διαδικασία στο πρακτικό, επίσης να ενημερώσουν τον σχολικό σύμβουλο παιδαγωγικής ευθύνης του σχολείου τους ώστε να τους καθοδηγήσει αν πρέπει ή όχι να ξεκινήσουν την ΑΕΕ μόνοι τους. Εκτίμηση μου είναι ότι δεν γίνετε, αφού λείπει ο υπεύθυνος συντονιστής της διαδικασίας (δ/ντης).[ /quote]ευχαριστω
Υπάρχει έστω και ένας, ΕΝΑΣ συνάδελφοι, ανάμεσά μας που πιστεύει ότι η αυτοαξιολόγηση δε θα συνδεθεί με απολύσεις εκπαιδευτικών;αν ναι, ας το δηλώσει ξεκάθαρα να ξέρουμε τι λέμε.Η βασική ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί είναι αυτή,το αν θα αντισταθούμε και πως και γιατί και ως που και πότε είναι δευτερεύοντα.Ας αρχίσουμε απ΄τα βασικά.Λοιπόν; υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ;
Κανένας δεν έχει το θάρρος να το πει!Μόνο "θα γίνει γιατί το λέει ο νόμος" (νόμος που έφτιαξαν οι βιαστές του Συντάγματος και της Δημοκρατίας),"ούτως ή άλλως απολύσεις θα γίνουν","ούτως ή άλλως καταργήσεις σχολείων θα γίνουν"κλπ, κλπ...Κατά τα άλλα, άλλοι κατηγορούνται για μοιρολατρία...ΥΓ: Δηλώνω ότι μετά από δύο μήνες έχουμε ξανά φωτοτυπικό που δουλεύει (ουάου!) στο σχολείο.Είμαι πολύ συγκινημένος!!!
ΥΓ: Δηλώνω ότι μετά από δύο μήνες έχουμε ξανά φωτοτυπικό που δουλεύει (ουάου!) στο σχολείο.Είμαι πολύ συγκινημένος!!!