0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ ενδιαφέροντα τα στοιχεία του Silkcut.
τελικά αυτό το υπουργείο..προτιμά τις αργίες για τις σημαντικές ανακοινώσεις του..παραμονές Καθαράς Δευτέρας και αρχή της μεγάλης Σαρακοστής πδ υποχρεωτικών μεταθέσεων...παραμονή 25ης Μαρτίου (στα μισά της Σαρακοστής)...3η εγκύκλιος για ΑΕΕ σε άλλο ύφος...από τη 2η (τουλάχιστον)...τέλος Σαρακοστής παραμονές Μεγαλοβδομάδας.....εγκύκλιος μεταθέσεων (συνειρμικά το λέω....)αναμενόμενα όλα αλλά γιατί αυτή η προτίμηση στις παραμονές αργιών....
...αναμενόμενα όλα αλλά γιατί αυτή η προτίμηση στις παραμονές αργιών....
Προσωπικά δεν έχω διαπιστώσει κάποια αντίδραση επί της ουσίας απ' τον κλάδο εδώ και τρία χρόνια... ίσως επειδή μέχρι τώρα τα όποια μέτρα δεν τους έτσουζαν όλους.
Συμφωνώ σε όλα. Με λίγα λόγια μέχρι να καταλάβουμε ότι οι αλλαγές αφορούν εμένα και όχι τον άλλο και μέχρι να διαπιστώσουμε ότι δεν αποτελούμε εξώφυλλο σε κάποιο περιοδικο (από τα παλιά του Κωστόπουλου) και ότι δεν είμαστε βιομήχανοι ή πολιτικοί ή εφοπλιστές να έχουμε κλέψει μέχρι τα δισέγγονα μας με καταθέσεις σε off-shore έχουμε ακόμα δρόμο.Γελάω με κάποιους διευθυντές και σύμβουλους που δεν έχουν καταλάβει ότι η εξουσία τους έχει ημερομηνία λήξης....μετά πιστεύουν ότι θα παίρνουν 2 χιλιάρικα σύνταξη εφ' όρου ζωής ή θα ξανακαταλάβουν θέση εξουσίας...τα περαστικά μου και πίνω στην υγειά μου...
Ωραία τα λες!