0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: anikologr στις Μαρτίου 25, 2015, 07:44:18 pmΕίναι και αυτό μια πρόταση προς την σωστή κατεύθυνση..[/quoteΕγώ λέω να ακυρωθούν οι μετατάξεις των νεοσυσταθέντων και να παραμείνουν των προΰπαρχόντων.Εξάλλου έχουν και μια ιστορία στην πρωτοβάθμια.Το ίδιο λέω και γω ster να ακυρωθούν οι μετατάξεις των νεοσυσταθέντων και να παραμείνουν των προΰπαρχόντων.Και όπως λες και συ εξάλλου έχουν και μια ιστορία στην πρωτοβάθμια.
Είναι και αυτό μια πρόταση προς την σωστή κατεύθυνση..[/quoteΕγώ λέω να ακυρωθούν οι μετατάξεις των νεοσυσταθέντων και να παραμείνουν των προΰπαρχόντων.Εξάλλου έχουν και μια ιστορία στην πρωτοβάθμια.
latest update.... λοιπόν νέες πληροφορίες από πηγές, που γενικά όπως έχετε δει ισχύουν (εγκύκλιος τοποθετήσεων μεταταγμένων, ΦΕΚ μεταταγμένων κλπ). Μάλλον δεν πειράζουν υποχρεωτικές γιατί δημιουργείται πρόβλημα σε περσινές μεταθέσεις και άλλες διαδικασίες που δεν μπορώ δυστυχώς να αναφέρω και θα γίνει μεγάλο ντόμινο που κανείς δεν θέλει. Από έγκυρη πηγή, και πάλι με κάθε επιφύλαξη, όπως και τις άλλες φορές. Από ότι κατάλαβα θα ικανοποιήσουν ενστάσεις και μάααααλον δεν θα δημοσιοποιηθούν τα μόρια αλλά μου φάνηκε τραβηγμένο να μην τα βγάλουν, οπότε ας περιμένουμε
Οτι θα γίνουν και άλλες μετατάξεις από ενστάσεις είναι το μόνο σίγουρο.
Αύριο θα γίνει συνάντηση επιτροπής ΟΛΜΕ-ΔΟΕ για τις μετατάξεις, στη συνέχεια θα ακολουθήσει συνέλευση της ΔΟΕ. Υπάρχουν αντιδράσεις για την πρόταση μελών της ΔΗ.ΣΥ που αποτελεί τα 3/11 του διοικητικού συμβουλίου της ΔΟΕ.Σύλλογοι της α/θμιας θα στείλουν έγγραφα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο κάνοντας γνωστή τη διαφωνία τους σε διασπαστικές κινήσεις στο χώρο της α/θμιας εκπαίδευσης.ΠαράθεσηΤο υπουργείο δεν έχει σκοπό να ακυρώσει τις μετατάξεις. Αυτό είναι δεδομένο.Μακάρι να βρεθεί λύση που να ικανοποιεί τους μεταταγμένους συναδέλφους, τους συναδέλφους της α/θμιας, αλλά και εμάς που θέλουμε να επιστρέψουμε στις ΔΔΕ. Αυτό είναι το τελευταίο μνμ μου στο νήμα, άλλωστε τα γραφόμενα πλέον δεν έχουν ουδεμία σχέση με το θέμα.
Το υπουργείο δεν έχει σκοπό να ακυρώσει τις μετατάξεις. Αυτό είναι δεδομένο.
Μακάρι να βρεθεί λύση που να ικανοποιεί τους μεταταγμένους συναδέλφους, τους συναδέλφους της α/θμιας, αλλά και εμάς που θέλουμε να επιστρέψουμε στις ΔΔΕ. Αυτό είναι το τελευταίο μνμ μου στο νήμα, άλλωστε τα γραφόμενα πλέον δεν έχουν ουδεμία σχέση με το θέμα.Την ίδια πληροφόρηση έχω και εγώ.
Εγώ την πληροφόρηση αυτή την έχω από το τέλος αυγούστου του 13 που βγήκαν οι μετατάξεις
Απλά το επαναβεβαίωσα, για μεγαλύτερη ασφάλεια, ξέρεις με την πάροδο του χρόνου μερικά πράγματα ξεθωριάζουν
... Μην ασχολείστε .. δεν πρόκειται να γίνει .. τίποτα κακό για κανένα ...... Δεν μπορεί να γίνει ... κάτι ...... απλά θα ικανοποιήσουν κάποιες ... δίκαιες ενστάσεις ... στις νεοεισερχόμενες ειδικότητες ...... και θα κάνουν πολλές μεταθέσεις στις προυπάρχουσες ειδικότητες ...... γνωρίζουν ότι αλλιώς ...(θα το ΄πω 1.000.000 συν 1) θα ακολουθήσουν Α ;)σφαλιστικά μέτρα και ... Αιτήσεις Ακύρωσης από Μεταταγμένους ...... Ότι δεν κάναν δηλαδή αυτοί που τώρα εκ των υστέρων μας ... δουλεύουν (νομίζουν δηλαδή)...