0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θυμάσαι τι σου έγραφα για τους ΠΕ11 και τα πρόβλημα που έχουν μεταξύ τους; Μόνοι τους τα λένε τώρα. Στον Κουρακη τα είπαν άραγε; Οι υπόλοιπες ειδικότητες τι φταίνε να διασύρονται για χάρη τους; Τώρα θα θυμηθούν και τι μάρκα γάλα έπιναν.
Aγαπητέ Λέοντα σε παρακαλώ πολύ: σταμάτα να με λοιδορείς χωρίς κανένα επιχείρημα σε αυτά που σου γράφω
Δηλαδη εσυ αν γινονταν μεταθεσεις και δεν ειχες παρει και εκτοτε εδιναν νεα κενα μεταθεσεων δεν θα εκανες αιτηση;
Θα απαντησεις anikologr περιμενω, καποιοι εχετε επιλεκτικη οραση
Θα συμφωνήσω ότι πρέπει να ελεγχθούν μόρια, αιτήσεις και θέσεις και στη συνέχεια να δημοσιοποιηθούν. Ωστόσο, είναι αυτονόητο ότι δεν δύναται να διαχωριστούν οι μετατάξεις σε νόμιμες (μη προϋπαρχουσών ειδικοτήτων) και παράνομες (προϋπαρχουσών) αφού υπάγονται στην ίδια διαδικασία. 'Η θα ανακληθούν όλες ή καμία, διότι καλώς ή κακώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένες οι μεν με τις δε στο πλαίσιο της ίδιας διαδικασίας. Αν το υπουργείο πολιτικά κινούμενο αποφασίσει μερική ανάκληση, τότε θα είναι πολύ εύκολο να καταπέσει η απόφαση στα αρμόδια δικαστικά όργανα στο βαθμό που το άλλο σκέλος των μετατάξεων θα παραμείνει σε ισχύ.
το τι εγραψε ο καθενας στις πανελληνιες κ στο ΑΣΕΠ τι σχεση εχει... επι το εργο κρινομαστε κ απο τους μαθητες μας... Κ ΑΣΕΠ γραψαμε ολοι (εγω προσωπικα 4 φορες επιτυχουσα) καθε φορα το εχανα γιατι οι θεσεις ηταν 154 κ εγω ημουν 157 κτλ κτλ... Κ η διαφορα δεν ειναι ουτε καν μια ερωτηση... κρινει καποιον αυτο αν ειναι ικανος ή οχι ή καλυτερος ή χειροτερος απο εναν αλλον? Η αν ο αλλος ειναι το 89 κ δηλωνε παντα μονο το νομο του κ εχει μεινει τοσα χρονια αδιοριστος φταιμε εμεις που εχουμε γυρισει ολη την ελλαδα σαν τους χαζους να μας ριχνουν κ λασπη απο πανω...Εχω να πω χιλιαδες περιπτωσεις αλλα δεν εχω το χρονο γιατι εχω να ετοιμασω μαθηματα για την Δευτερα, περιβαλλοντικα, πολιτιστικα κτλ προγραμματα, να διαβασω για την περιπτωση του Γιωργακη που κακοποιειται στο σπιτι του κ θελω να δω πως απο μονη μου να το αντιμετωπισω, για την περιπτωση της Ελενης που εχει μια καποιας μορφη αυτισμου κ δεν με εχει ενημερωσει κανεις πως να το χειριστω κ πολλα αλλα...Κ αν πρεπει να ξυπνησουν οι Ελληνες οπως καποιοι βολεμενοι χροοοοονια ειπαν πρεπει να ξυπνησει σε αυτα... κ οχι στο να φαει τους αλλους...
Λέοντα εσύ έγραψες κατηγορώντας τους Α/θμιους για πτυχία εξωτερικού και προϋπηρεσίες της εύφορης κοιλάδας και σου απέδειξα πως τα επιχειρήματά σου δεν ισχύουν!!! και μιας και κουράζεσαι από το διάβασμα μπορείς να απαντήσεις σε κάτι από την περιοχή σου - δεν μπορεί να μην το ξέρεις εσύ, ένας λέοντας του κάμπου - απάντησε έστω και μονολεκτικά!!! άλλωστε έχει μπόλικη δόση χιούμορ: Χρησιμοποιήθηκε σαν πολύς σοβαρός λόγος ένστασης και δικαιώθηκαν βεβαίως βεβαίως, σε περιοχές εκτός διαπιστωτικών, κάποιοι κωπηλάτες για να πάρουν μετάταξη εκεί στο κάμπο της Λάρισας και στη διπλανή Μαγνησία; Στις μετατάξεις των ΠΕ11 εκτός από τα ισχύοντα σε όλους, ίσχυε και η επιμέρους ειδικότητα; και πόσα μόρια a priori έπαιρνε ο κωπηλάτης, ο σκιέρ, ο τενίστας ή ο αρσιβαρίστας και τώρα που κωπηλατούν στον πηνειό; το αναλυτικό πρόγραμμα του δημοτικού είναι τροποποιημένο στη Λάρισα; περιλαμβάνει επιμέρους γνωστικά αντικείμενα και πρέπει για αυτό να μεταταχθούν συγκεκριμένες ειδικότητες Ζητώ συγνώμη από όλους τους άλλους συναδέλφους εγώ δεν έκανα τέτοιους διαχωρισμούς, απλά απέδειξα στο φίλο μου το Λέοντα που έχει βαθιά γνώση του αντικειμένου των ΠΕ11 της Α/θμιας πως αυτά που λέει δεν ισχύουν.
Είχα πει ότι δεν πρόκειται να ξαναγράψω σε νήμα που αφορά τις μετατάξεις γιατί αναλώνουμε ανευ λόγου φαιά ουσία αλλά σεβόμενος την αγωνία των συναδέλφων που μου στέλνουν π.μ αν έχω κάποια πληροφορία και εξαιτίας του περιορισμένου μου χρόνου, που καθιστά ανέφικτη ξεχωριστά την απάντηση στον καθένα έχω να σας καταθέσω τα ακόλουθα.Σε σημερινή επικοινωνία με φίλο μου που ειναι διοικητικός δικαστής μου ανέφερε ότι το ΣτΕ όταν κληθεί να αποφασίσει για την προσφυγή της ΟΚΠΕ (θα μάθω σύντομα την ημερομηνία) η απόφαση που θα πάρει θα αφορά το ΣΥΝΟΛΟ των εμπλεκόμενων εκπαιδευτικών που πήραν υποχρεωτική μετάταξη. Αν κριθεί ότι η διαδικασία είναι παράνομη θα ΑΚΥΡΩΘΕΙ στο σύνολο της. Η πρόταση λοιπόν της επιτροπής ΔΟΕ-ΟΛΜΕ για συνέχιση των διαδικασιών για τις μη προϋπαρχουσες ειδικότητες της α/θμιας που αφορούν 2300 συναδέλφους με τοποθέτηση και οργανική στα σχολεία, και η διαφαινόμενη διαφορετική αντιμετώπιση των 1306 συναδέλφων σε ειδικότητες που προϋπήρχαν στην α/θμια θα εκπέσουν σίγουρα στα διοικητικά δικαστήρια αν αποφασιστεί η επιστροφή των προϋπαρχουσών ειδικοτήτων στην δ/θμια. Απόφαση με δυο μέτρα και δυο σταθμά από το ΣτΕ για το Ν. 4172/13 δεν πρόκειται να υπάρξει.Αν το υπουργείο θέλει να νομοθετήσει με σκεπτικό διαχωρισμού σε προϋπάρχουσες ειδικότητες και μη, οφείλει να συμβουλευτεί τη νομική του υπηρεσία για να διαπιστώσει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι σύνομο και θα εκπέσει στα διοικητικά δικαστήρια. Όπως και να 'χει το Υπουργείο όσο και να θέλει να δείχνει ότι τα συνδικάτα θα αποφασίσουν, άρα αυτά έχουν και την ευθύνη, γνωρίζει ότι αυτό φέρει την αποκλειστική ευθύνη ενός ενδεχόμενου νομοθετήματος του.
Ξέρω τα προβλήματα που ταλανίζουν τους ΠΕ11, αλλά μαζί με εσάς κινδυνεύουν να την πληρώσουν και οι υπόλοιποι. Έχετε ξεκινήσει ένα ανελέητο πόλεμο εναντίον όλων. Ξεχνάτε όμως τι συνέβη στην