0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.megatv.com/koinoniaoramega/default.asp?catid=36085&subid=2&pubid=34585269
Ουδέν σχόλιον....καλύτερα.....η εικόνα μίλησε μόνη της.
Συνάδελφοι, ποιος λειτουργεί αντισυναδελφικά; αυτοί που παλεύουν για ισονομία και δικαιοσύνη ή αυτοί που συνεχίζουν να υποστηρίζουν μια διάτρητη από παντού διαδικασία; Νόμος είναι το δίκιο του δυνατού της ζούγκλας και του Λάσκαρη; Ποιοι έβαλαν τα θεμέλια και θέλουν να συνεχίσουν να χτίσουν πάνω στην καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων; Αγαπητέ ΝΟΜΙΚΕ να τους σκοτώσουμε όλους αυτούς για να μην σαν μιλάνε ούτε σαν εικόνες; Λέοντα, φίλε μου καλέ, τι είδες σε αυτούς τους τυχάρπαστους; Κεφάλια μέτρησες μόνο; Μήπως είδες γνωστές φυσιογνωμίες γιατί πάνω κάτω είμαστε της ίδιας εποχής Καπνικαρέοι-ες. Γιατί θεωρείς σωστό εσύ να είσαι αραχτός στα καραγάτσια του κάμπου (κόψε τις κακές παρέες μέχρι και κωπηλασία θα σου μάθουν) και όλοι εμείς να φυλάμε δεκαετίες σύνορα στο Αιγαίο; Τώρα συγχωρέστε με συνάδελφοι, θα μιλήσω με όρους ποδοσφαιρικούς μπας και κάποιοι καταλάβουν: Έγιναν προκριματικά;(μεταθέσεις Α/θμιων) όχι, γιατί; υπήρχε καθορισμένη χρονική διάρκεια-κανόνες- του παιχνιδιού; όχι ακόμα τρέχουν οι ενστάσεις! σφύριξε λήξη και δεν την ακούσαμε; Το Φ.Α. υπάρχει; όχι το πήρε ο Λάσκαρης αναμνηστικό!! Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση φίλε μου ΛΕΟΝΤΑ;
και όλοι εμείς να φυλάμε δεκαετίες σύνορα στο Αιγαίο;
Επειδη το εχουμε κουρασει και δεν υπαρχει περιπτωση συγκλισης αποψεων θα πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες. Αυτο που ενδιαφερει τους πρωτοβαθμιους ειναι ενα και μονο η ακυρωση της διαδικασιας τουλαχιστον στις υπαρχουσες ειδικοτητες, οτιδηποτε αλλο ειναι καθαρα υποκριτικο, γι αυτο δεν τους ενδιαφερει η προταση για επιβολη κυρωσεων στους κακοβολους αλλα μονο η ακυρωση της διαδικασιας και οποιαδηποτε επιχειρηματολογια ειναι εκ του ουκ ανευ. Επισης αυτο που δεν τους ενδιαφερει ειναι η κατασταση κατω απο την οποια εγιναν οι μεταταξεις εκεινο το μαυρο καλοκαιρι του 2013, γι αυτο βγαινουν και λενε για μεταθεσεις -μεταταξεις εξπρες και αλλες τετοιες ανοησιες λες και ειχαμε την ορεξη τους να παμε στους δασκαλους και οχι για μεταταξεις που εγιναν υπο το φοβο της διαθεσιμοτητας-απολυσης.
θα το επαναλαβω γιατι αυτη ειναι η αληθεια
Δεχόμενος ότι "μπήκατε" στη διαδικασία των μετατάξεων λόγω φόβου απόλυσης, θα μπορούσε να γίνει μετάταξή σας στην Αθμια αλλά μόνο στη περιοχή που ανήκατε και την επόμενη ή παρεπόμενη χρονιά να ζητάμε όλοι μαζί μεταθέσεις; Τότε κανείς δεν θα είχε παράπονο (εμείς της Αθμιας).Γιατί εγώ ζητώ μετάθεση από Αθμια τα τελευταία 16 χρόνια και δεν μου δίνει, γιατί λέει δεν έχει κενά!
Δηλαδή μας λες ότι αν καταλάμβαναν όλες τις θέσεις από το οικείο πύσδε δεν θα είχες προβλημα.Απορώ τι θα άλλαζε και που θα εβρισκες τις θέσεις για μετάθεση.Έχεις μπερδευτεί νομίζω ή τα λες από άγνοια
ΚΑΘΟΛΟΥ δεν έχω μπερδευτεί. Για ΠΕ11 ελάχιστοι από τα οικεία ΠΥΣΔΕ της