0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας πούμε ότι ολοι οι μεταταγμένοι ήταν στο οικείο ΠΥΣΠΕ. Εκεί θα βρίσκονταν κενά? Φέτος λογικά θα είχαμε δικαίωμα μετάθεσης .Άρα θα διεκδικούσαμε μαζί τις θέσεις μετάθεσης. Εσείς τώρα δε συμβιβάζεστε ούτε με αυτό, την από κοινού διεκδίκηση, αφού δε το βάζετε καν σαν πρόταση. θέλετε να πάρετε όλες τι θέσεις πρώτοι με τζαμπουκά, ακόμα και με ελάχιστα μόρια. Κάνετε σαν να μπήκαμε στο τσιφλίκι σας !
Δεχόμενος ότι "μπήκατε" στη διαδικασία των μετατάξεων λόγω φόβου απόλυσης, θα μπορούσε να γίνει μετάταξή σας στην Αθμια αλλά μόνο στη περιοχή που ανήκατε και την επόμενη ή παρεπόμενη χρονιά να ζητάμε όλοι μαζί μεταθέσεις; Τότε κανείς δεν θα είχε παράπονο (εμείς της Αθμιας).Γιατί εγώ ζητώ μετάθεση από Αθμια τα τελευταία 16 χρόνια και δεν μου δίνει, γιατί λέει δεν έχει κενά!
εχεις και εσυ το δικιο σου, ομως αυτα τα 16 χρονια ποιοι εφταιξαν; οι μεταταγμενοι οχι. τι εκαναν τοτε οι αιρετοι για να εξομαλυνουν το προβλημα σας; τιποτα. εχω κανει σε νησι και ξερω, δεν διοριστηκαμε ολοι σπιτι μας. η διαφορα μας ειναι οτι εσεις εχετε οργανικη και ειστε ασφαλεις, ενω 4000 ανθρωποι ειναι κυριολεκτικα στον αερα.Πιστευεις γιατι απο τα λεγομενα σου φαινεσαι σοβαρος συναδελφος οτι εκεινο το μαυρο καλοκαιρι του 2013 η ταμπακιερα ηταν να σας παρουμε θεσεις για μεταθεσεις; η να σωθουμε; υπαρχει λυση ικανοποιηση μεταθεσεων για εσας και ας πανε οι νεοδιοριστοι η οι αναπληρωτες να καλυψουν τα κενα σας. Μηπως οι διευθυνσεις δεν κρυβουν κενα με συνεπεια να μην δινονται αποσπασεις αλλα να τα παιρνουν μετα οι αναπληρωτες; τι γινεται σωστα στη χωρα αυτή;
Δεν κάνανε αιτήσεις.Ούτε εγώ θα έκανα.Σε άλλα πύσπε το ποσοστό είναι 70% από τα οικεία πύσδε.Στόχος του Υπουργείου ήταν το 100% γι αυτό τους έδωσε προτεραιότητα
Δηλαδή μας λες ότι αν καταλάμβαναν όλες τις θέσεις από το οικείο πύσδε δεν θα είχες προβλημα.Απορώ τι θα άλλαζε και που θα εβρισκες τις θέσεις για μετάθεση.Έχεις μπερδευτεί νομίζω ή τα λες από άγνοια
Υπάρχει μια λεπτομέρεια που δεν της δίνεις την ανάλογη βαρύτητα: ΔΕΝ είστε στα οικεία σας ΠΥΣΔΕ.
Ακριβώς αυτό: αν λοιπόν ήσουν
Αυτο ειναι πολυ σοβαρο, αν διευθυντης εκπαιδευσης η περιφερειακος εδωσε πλασματικα κενα ειναι υπολογος. δεν εχω δει ομως ουτε μια διαμαρτυρια εναντιον τους αλλα ολοι καταφερεστε εναντιον των μεταταγμενων σαν να εβγαλαν αυτοι τα κενα.
Καθόλου.Το αντίστοιχο πύσπε για μένα δεν έιχε ούτε μισό κενό,παρόλο που ήμασταν 10 πλεονάζοντες
Στην πρωτοβάθμια ολόκληρης της Ελλάδας με τόσα ολοήμερα και ανανεωμένου τύπου δεν υπάρχει περίπτωση (για ΠΕ11) να μην υπάρχει κενό. Απλά οι ώρες στα ολοήμερα δεν έχουν δοθεί ποτέ. Εγώ τα περιμένω πριν από το 2000.
Ούτε μισό μπορώ να σου δείξω την διαπιστωτική.Με λίγα λόγια μου είπε το υπουργείο τράβα όπου θες να ησυχάσουμε από σένα
Στα χαρτιά έτσι φαίνεται αλλά οι ώρες στα ολοήμερα δεν υπολογίζονται και δεν δίνονται για κενά!Πόσοι παίρνουν απόσπαση εκεί;