0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταρχήν δεν είμαι ΝΟΜΙΚΟΣ, άλλο όνομα χρησιμοποιώ ΝΟΜΙΜΟΣ.Αναφέρθηκα στην διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους ΠΕ11 και η οποία υπάρχει κίνδυνος να συμπαρασύρει και τις νεοεισερχόμενος ειδικότητες. Αγαπητή μου δεν ήξερα οτι είμαστε καρκίνωμα για την εκπαιδευτική κοινότητα, πολύ δε αμφιβάλω αν ο υπουργός είπε αυτή την κουβέντα. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν υπουργό, έκανα την αίτηση μου σύμφωνα με νόμο ψηφισμένο από την
Δεν περιμενω κατι απο τη σημερινη συναντηση, ΟΛΜΕ-ΔΟΕ-Αναπληρωτης ειναι μαζι και οι θεσεις τους κοινες και γνωστες πλεον. Ουτε καν περιμενω το Δελτιο τυπου.Το βαρος στην αντιμετωπιση του θεματος πεφτει στον Υπουργο ο οποιος εχει διαφορετικη αποψη για το τι πρεπει να γινει. Προβλεπεται συγκρουση στα ενδοτερα........
Ευκαιρία να μας λυθούν και κάποιες απορίες, όπως η παρακάτω (…..αφού ο κ. Λοβέρδος συνεχίζει να «σφυρίζει αδιάφορα», θαρρείς και ζει σε … άλλη χώρα!):«Παρατηρήθηκε ακόμη και η περίπτωση στις πρόσφατες υποχρεωτικές μετατάξεις του κ. Λοβέρδου (ΦΕΚ, Αρ. Φύλλου 1780, τ.Γ΄ στις 30-12-2014) να μετακινηθεί από νησί του Ιονίου στην Αττική συνάδελφος με ελάχιστα χρόνια υπηρεσίας και χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (εκ των οποίων τα περισσότερα με υπηρέτηση στην Κεντρική Υπηρεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ στο Μαρούσι με συνεχείς αποσπάσεις και φυσικά αντίστοιχα ευνοϊκή μοριοδότηση)» - Από την ανακοίνωση του ΔΣ της Ένωσης των Γερμανικών από το http://deutsch.gr/data_info.php?data_id=3495&cat=24577
Δε χρειάζεται επεξήγηση. Υποννοεί ότι ο υπουργός προτείνει τη διατήρησή των (αναρρωτιέμαι πόσο γνώστης είναι όντως ο κ.Μπαλτάς της κατάστασης), ενώ οι υπόλοιποι υπέρ της ανάκλησης-ελέγχου-επανεξέτασης, πείτε το όπως θέλετε.Σήμερα ξεκινάει ο χορόςΕπιπλέον να μας εξηγήσουν και για ποιο λόγο υπάρχουν αποκλίσεις στα παρακάτω κενά (ΠΥΣΠΕ) και πλεονάσματα (ΠΥΣΔΕ). Αν λοιπόν "αντέχει" το σύστημα παραπάνω μεταταγμένους , να τους πάρει από τις εθελοντικές που έμειναν stand by και ΟΧΙ υπεράριθμους από την πρόβλεψη του ΕΦ'ΑΠΑΞ και ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ νόμου 4172/2013ΚΕΝΑΠΕ05Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΚΕΝΑ 23 ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΟΙ 30
Αυτό που κάνεις είναι χειροτερο απο τον εκβιασμό της κυβέρνησης το 2013. Έχεις στοιχεία ότι οι συνάδελφοι έχουν διαπράξει κάποιου είδους παρανομία;;
ΥΓ. Μπορούσες να κάνεις αίτηση, κανείς δεν σε εμπόδισε παρά μόνο ο εαυτός σου.
Για ενημέρωσε και εμάς τους "φτωχούς", φωτεινέ παντογνώστη!
Εγώ έχω στοιχεία ότι σε μια διαδικασία και στην εφαρμογή της καταστρατηγήθηκαν τόσο ο ΝΟΜΟΣ 4172/2013 όσο και οι διαπιστωτικές πράξεις. Ποιος μίλησε για συναδέλφους; Μόνο εσύ "μυγιάζεσαι".Έχει κάποια σχέση αυτό με όσα στοιχεία δίνω; Αυτός που καταγγέλει μια παρανομία είναι ΕΚ
Θαυμαστε επιπεδο!! δε θα απαντησω αναλογα, το αφηνω στην κριση σας, και παρακαλω τους διαχειριστες για τις ενεργειες τους.