0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακριβώς ,δεν μπορείς να τους αποκλίσεις χωρίς γραπτό διαγωνισμό ....Οπως και μένα δεν μπορεί να με αποκλίσει κανείς γιατί χ μόρια μου από Ασεπ είναι περισσότερα από τα y της προυπηρεσίας μου!
το γράφω για 3η φορά!!!Είμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ υπέρ αυτής της επιτροπής! Είναι αδιανόητο να πηγαίνει ό άλλος Αγαθονησι-Κοζανη- Χανια-Θράκη (από το κουτάκι) και να μην σκέφτεται την προσμέτρηση προυπηρεσίας του... και στην τελική μέχρι το 2010 τα είχαμε όλα οκ μεταξύ μας.. μετά ήρθε η φαγωμάρα.. εφερε 1 εκτρωμα νόμο η Διαμαντοπουλου αξιοκρατικους διορισμους με ΑΣΕΠ και αυτή τελικά εκτος από τον νόμο της, εννούσε και μηδενικούς διορισμούς!!!
Το τι θα γίνει του χρόνου με τις "βασικές ειδικότητες"το σκέφτηκε κανείς?Το ότι μείωσαν κατά πολύ τις θέσεις ακόμη και για αναπλήρωση μας απασχολεί?Τα αίτια του αποκλεισμού τα αναζητήσαμε?Το εμπάργκο του υπουργείου στους φιλολόγους το αντιληφθήκαμε?
Πεσε τα Χρυσοστομε !!κοιτα με τι ασχολειται η πλειονοτητα....ελεος πια!!!!ποσο δικιο εχεις.
Εγώ συνάδελφε στενοχωριέμαι για τον παραγκωνισμό μας ,για τη μεταχείριση που μας έκανε το υπουργείο,για το ζοφερό μέλλον μας,για την αδιαφορία μας να μάθουμε τα αίτια και τα σχέδια του υπουργείου...Άραγε να ήταν τυχαίο και περαστικό αυτό που μας έκαναν φέτος και του χρόνου όλα καλά?Αντί να καθίσουμε όλοι κάτω και να ζητήσουμε εξηγήσεις για το σήμερα και απαντήσεις για το αύριο μιλάμε για τρόπους διορισμού!!!!Ωραία τα κατάφερε το υπουργείο να μας απασχολήσει με άλλα ή μάλλον εμείς ευθυνόμαστε για την τύχη μας.Καλά μας κάνουν!!!!!!!!
Τι λετε ρε συναδελφοι...ειμαστε σοβαροι??? ΕΙΜΑΣΤΕ πανω απο 20.000 και καμια διαμαρτυρια απο εμας δεν ειδαμε φετος....τι να μαθουμε τις προθεσεις του υπουργειου? Σχετικα με τους αναπληρωτες? Τις ειχε πει απο περυσι.....δεν μας χρειαζεται....τι αλλο να ζητησουμε...εδω τα συγχωνευουν ολα απο του χρονου...λετε παλι να ξαναπαρουν ατομα ...καθε περυσι και καλυτερα θα ειναι στις αναπληρωσεις....Τι να ζητησεις απο το υπουργειο οταν μας απαντησει οτι δεν μας χρειαζεται ...εδω βγαζει υπεραριθμους μονιμους....μην τρελαθουμε κιολας.
Σωστά. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Τελικά ο 3848 αποκαθιστά σε ένα βαθμό τη δικαιοσύνη!Θα συμφωνήσω μαζί με τους άλλους κι εγώ, ότι είναι πολύ ισορροπημένη η τοποθέτησή σου.
Το παιχνίδι χάθηκε, όταν ανακοινώθηκε η αύξηση ωραρίου, η διεφθαρμένη ΟΛΜΕ πήρε πίσω την απεργία, μόνιμοι και αναπληρωτές έκαναν πλακίτσα με την επιστράτευση και ανακουφισμένοι και ευδιάθετοι επέστρεψαν στα καθήκοντά τους. Η αλήθεια είναι ότι οι μόνιμοι συνάδελφοί μου εκτός από τις καταργημένες ειδικότητες μια χαρά είναι και καλά έκαναν και δεν αγχώθηκαν. Μόνο εγώ και μερικοί άλλοι μ....ες που πήραμε στα σοβαρά το ρόλο μας στα σχολεία μετράμε τα κουκιά από το επίδομα ανεργίας και συζητάμε για το δίκαιο τρόπο διορισμού. Κατά τη γνώμη μου ο νόμος Διαμαντοπούλου είναι ένα έκτρωμα που ευνόησε λίγους βυσματούχους και καρπερούς, έδωσε την ευκαιρία στον επόμενο υπουργό να καταλύσει ότι απέμενε όρθιο και θα έπρεπε να καταργηθεί πλήρως.