0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα, η αληθεια ειναι οτι στις επασ και στα ιεκ του οαεδ μονιμοι και ωρομισθιοι που εργαζονται χρονια εχουν μια περιεργη συμπεριφορα με νεους συναδερφους. εχω εργαστει σε αυτες τις δομες δεν εχω αντιμετωπισει τοσο εντονες καταστασεις οπως τις περιγραφεις αλλα μπορω να φανταστω τι περιπου συμβαινει. εγω αυτο που εχω δει ειναι οτι δεν σου μιλανε και πολυ, σαν να μην υπαρχεις ενα πραγμα και το παραμικρο μπορει να δεχτεις παρατηρηση. προσφατα ενας συναδερφος σε ιεκ του οαεδ καθυστερησε να φτασει στο μαθημα 5 λεπτα και δεχτηκε τετοιες πρατηρησεις που νομισαμε ολοι οτι θα το απελυαν γι αυτο το γεγονος. και πολλα πολλα αλλα παραδειγματα εχω να σου πω.γενικα όντως οι του οαεδ εχουν περιεργη συμπεριφορα.
Νομίζω το γιατί περιγράφηκε παραπάνω. Θα πρέπει άμεσα να αλλάξουν οι εργασιακές συνθήκες σε αυτές τις δομές, αλλά δυστυχώς βλέπω οτι η παρούσα ηγεσία με τις ευλογίες της τρόικας, οδηγεί στον ίδιο εργασιακό μεσαίωνα και το σύνολο της δημάσιας παιδείας στην Ελλάδα...
Θα πρότεινα να κάνεις υπομονή, όσο μπορείς, συνεχίζοντας κανονικά τη δουλειά σου στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ.Αν δεις ότι τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχό σου, τότε ίσως η μόνη λύση είναι να απευθυνθείς στη διοίκηση. Ωστόσο, το καλύτερο είναι να λύνονται τα ζητήματα σε τοπικό επίπεδο. Έτσι, βγαίνεις πιο κερδισμένος!
αγνοησε τους ! ειναι κριμα να χαλιεσαι για αυτοτ το λογο. Και στο κατω κατω της γραφης δεν μπορει κανεις να σε διωξει αφοσον μπηκες με ξεκαθαρες διαδικασιες, αυτο να εχεις στο μυαλο σου!
CO15Έχω την αίσθηση ότι υπερβάλεις ή ότι έχεις μεγαλοποιήσει κάποιες καταστάσεις μέσα σου...