0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και αν εγώ έχω βάλει 4ο θέμα άσκηση από ένα κεφάλαιο και κληρωθεί διαφορετικό θέμα ως 3ο από το ίδιο κεφάλαιο τι θα κάνω;Θα έχουμε θέματα μόνο από ένα κεφάλαιο;;
ο στόχος είναι να υπάρχουν μετά την αξιολόγηση και επιλογή 300 θέματα για κάθε μάθημα.
Η είσαγωγή θεμάτων στην Τράπεζα θα σταματήσει κατά την διάρκεια των εξετάσεων και θα ξανάανοίξει μετά την λήξη τους ( και θα είναι συνεχώς ανοικτή ) Το έγγραφο της Τράπεζας Θεμάτων έχει ένα τηλέφωνο για πληροφορίες .
Άποψη μου είναι να έχεις 2-3 εναλλακτικά (από διαφορετικά κεφάλαια θέματα) και τελευταία στιγμή να βάλεις αυτό που δεν είναι από το ίδιο κεφάλαιο με την τράπεζα θεμάτων...Μια καλή ερώτηση είναι τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος είναι άρρωστος εκείνη την ημέρα. Την ημέρα που θα δώσει εξετάσεις θα λειτουργεί πάλι η τράπεζα θεμάτων ή και τα 4 θα τα βάζει ο καθηγητής; Ε ρε γλέντια λέμε....
1. Αν σταλούν υποθετικά συνολικά 500 θέματα για ένα μάθημα που αποτελείται υποθετικά από 4 κεφάλαια και οι καθηγητές έχουν στείλει υποθετικά 10 μόνο θέματα τελικά για ένα κεφάλαιο (για χ λόγους), πόσο τυχαία θα είναι η κλήρωση αφού αυτό το κεφάλαιο σχεδόν αποκλείεται με βάση τις πιθανότητες.
Απο μαθητη ιδιωτικου σχολειου διερευσε οτι τα θεματα των καθηγητων του σχολειου στα "δευτερευοντα "μαθηματα θα τους τα δωσουν.