0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το μόνο υπαρκτό θέμα εδώ είναι η μη έγκαιρη (ένα μήνα πριν) ειδοποίηση/κοινοποίηση από το υπουργείο. Κατά τα άλλα, οι αναπληρώσεις πρέπει να γίνουν.
Οι αναπληρώσεις νομίζω ότι μπορούσαν να γίνουν και με άλλον τρόπο. Θα μπορούσαν π.χ. να περιοριστούν οι σχολικοί περίπατοι ή στις ημέρες των σχολικών εορτών να γίνονται μαθήματα τις πρώτες ώρες και μετά να ακολουθεί η γιορτή. Θα μπορούσε επίσης να γίνει μάθημα και κατά τη μέρα του Σαββάτου (στη χειρότερη). Εντύπωση επίσης προκαλεί ότι το υπουργείο μας φαίνεται να νοιάζεται ιδιαίτερα για τις χαμένες ώρες από κατάληψη, αλλά για τις ειδικότητες στα ΕΠΑΛ, που σε κάποιες περιπτώσεις τοποθετήθηκαν κοντά στα Χριστούγεννα, ούτε κουβέντα για τις ώρες που χάθηκαν...(στο ΕΠΑΛ που είμαι εγώ η κατάληψη έγινε γι' αυτόν τον λόγο..). Και ναι, όταν είσαι στα Δωδεκάνησα, το να μαθαίνεις μια εβδομάδα πριν φύγεις, όλη αυτή την ανατροπή, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στον προγραμματισμό σου. Υπάρχουν νησιά που έχουν πλοίο μία-δύο φορές την εβδομάδα. Αλλά ποιος νοιάζεται από όλους αυτούς; Αριθμοί είμαστε γι' αυτούς, όχι άνθρωποι.
Χρόνια τωρα γίνεται, οταν υπαρχει αναγκη. Δεν ειναι νεο φρουτο.
"Χρόνια τώρα γίνεται'' το Πάσχα;;;
Ναι, Μ. Βδομάδα έχουν ξαναγίνει (μέχρι Μ. Τετάρτη)