0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το σχετικό πδ λέει ότι μαθήματα που χάθηκαν λόγω καταλήψεων εως και 3 εργάσιμες μέρες αναπληρώνονται στις μέρες των διακοπών του Πάσχα, αλλάστην περιφέρεια Αττικής και εντός της ίδιας διεύθυνσης εκπαίδευσης υπάρχουν σχολεία τριήμερων καταλήψεων που αναπληρώνουν με τριήμερα 23/24/25-04 και άλλα που αναπλήρωσαν με περικοπές ισάριθμων (3) περιπάτων, δε νομίζω ότι υπάρχουν σχολεία που προτίμησαν να κάνουν μάθημα το Πάσχα αντί να περικόψουν περιπάτους, οπότε ή έχουμε 2 μέτρα και 2 σταθμά εντός της ίδιας διεύθυνσης ή υπήρξαν σχολεία που ρίσκαραν και δεν έκοψαν περιπάτους πιστεύοντας ότι δεν θα εφαρμοστεί το σχετικό πδ (ή αλλιώς το γνωστό: ο κλάδος πιάστηκε πάλι στον ύπνο).
άρα ο καθένας (διευθυντής) κάνει όπως του καπνίσει όπως πάντα και ελπίζοντας όπως πάντα ότι δε θα τον κάνουν τσακωτό ;)φυσικά όπως πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις σε αγαστή συνεργασία με το σύλλογο (μη μου πείτε τώρα ότι ο σύλλογος δεν είχε γνώση ή δεν επικρότησε), ποια διαφωνία για ομάδες εργασίας περί αυτοαξιολόγησης και άλλα ανέκδοτα , τα καλά και συμφέροντα όπως πάντα
Διότι τους ενδιαφέρει η λαϊκή κατανάλωση. Αυτά ακούει ο κάθε αδαής και πιστεύει ότι καλά κάνουν, αφού έχουν περάσει στον κόσμο ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί είναι τεμπέληδες. Στο σχέδιο αυτό εντάσσεται και η αύξηση ωραρίου και η μείωση των διακοπών και η δήθεν αξιολόγηση και η μείωση των προσλήψεων, των μεταθέσεων, των αποσπάσεων, ακόμα και των μισθών. Το δυσάρεστο είναι ότι μαζί με τους αδαείς συντάσσονται και κάποιοι "εκπαιδευτικοί" που θέλουν να δείξουν ότι είναι υπεράνω.
Υ.Γ. 1.Καλό το ανέκδοτο πως έχει γίνει μάθημα παλιά και Μ. Τετάρτη. Εγώ θυμάμαι πως τσούγκριζα και αυγά με τους συμμαθητές μου παλιά.