0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι ωρομίσθιοι της ενισχυτικής (στο Γυμνάσιο) προσλαμβάνονται όπως οι ωρομίσθιοι του κανονικού προγράμματος. Δηλαδή, η ενισχυτική συμπεριλαμβάνεται στην εγκύκλιο αναπληρωτών-ωρομισθίων και οι προσλήψεις γίνονται από τους πίνακες ωρομισθίων που υπάρχουν στο e-aitisi. Για την ΠΔΣ (Λύκειο) γίνονται χωριστές αιτήσεις και οι προσλήψεις γίνονται από τις
Ιωάννα μου μια διευκρίνιση:Δηλ. στις αιτήσεις που υποβάλαμε τον Ιούνιο για ωρομισθία συμπεριλαμβάνεται και η ενισχυτική και δεν ισχύουν τα κριτήρια που ισχύουν για ΠΔΣ (ξέρεις μέσο, γνωστός λυκειάρχης κ.ο.κ.);
Άρα καλούν πρώτα τους ωρομισθίους και εν συνεχεία ξεκινούν να καλούν για ενισχυτική ακολουθώντας τη σειρά του πίνακα των ωρομισθίων; Ξέρεις επίσης πότε ξεκινούν να καλούν για ενισχυτική ή ισχύει η ίδια εγκύκλιος που έχει εκδοθεί για ΠΔΣ;Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τότε, πως άνθρωποι με μηδενική προϋπηρεσία με ή χωρίς μόρια από το ΑΣΕΠ διδάσκουν σε προγράμματα ΠΔΣ;
Εννοείται παιδιά πως για να πάρεις έστω και δύο ώρες πρόσθετη διδασκαλία θέλει μέσο. Ξέρω συνάδελφο, με μηδενική υπηρεσία, εκπρόθεσμη (!!!) και είχε τμήμα. Και όχι μόνο αυτό αλλά, αν και δίδασκε σε παιδια που ήταν σε λύκειο μέσα στην πόλη, για να μη....μετακινούνται οι μαθητες δημιουργήθηκε τμήμα στην περιοχή τους.... Ξέρετε αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο?
παιδιά θέλω να σας πω κι εγώ μία εμπειρία μου...το 2003 με πήραν τηλ. για 2 ώρες στο ΤΕΕ ΠΔΣ. Το απόγευμα μου είπε ο υπεύθυνος ότι δε θα δουλέψω τελικά γιατί κάποια κοπέλα έκανε ένσταση, η οποία ούτε αυτή τελικά δούλεψε.. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαξα, γιατί ήμουν πολύ καινούρια στα πράγματα. Θέλω τα σχόλιά σας. Κανουν ένσταση στην ΠΔΣ ή εγώ ήμουν άτυχη στη συγκεκριμένη περιπτωση???