0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν και συνήθως το συγκεκριμένο θέμα οι συντονιστές το κλείνουν στο διάστημα 2 ημερών.
Στο δημοτικό οι δάσκαλοι δεν πρόκειται να αφήσουν ξενόγλωσσο να πάρει ιστορία, γιατί έχουν ισχυρό συνδικαλισμό που ασχολείται και με τους αναπληρωτές.Ο φετινός όμως παραλογισμός να προσληφθούν μαζικά όλοι πλην των φιλολόγων δεν πρέπει να περάσει αδιαμαρτύρητα.Μας έγραψαν ακόμη και από την ενισχυτικη, επειδή διέθεσαν προφανώς τα χρήματα για τον παραλογισμό να πάρουν αναπληρωτές από τις ειδικότητες που στη β/θμια διατηρούνται από τις β αναθέσεις και δε θέλουν να πάνε στην πρωτοβάθμια που υπάρχουν τόσα κενά βάσει των φετινών προσλήψεων αναπληρωτών σε αυτές τις ειδικότητες στην αθμια.Συνάδελφοι η διαμαρτυρία στο υπουργείο πρέπει να συνδεθεί με αυτόν τον παραλογισμό και με αίτημα για εξορθολογισμό στις προσλήψεις όπως και για προώθηση του σχεδίου του υπουργείου για ενοποίηση α/θμιας β/θμιας με στόχο να αξιοποιηθεί το προσωπικό από τις κοινές ειδικότητες που στην βθμια χαζεύουν και γεμίζουν το χρόνο τους με μαθήματα β ανάθεσης.
Ίσως γιατί καταντάει κάθε φορά να επαναλαμβάνεται η ίδια συζήτηση (περί ιστορίας κι αναθέσεων) ενώ υπάρχει ανοικτό νήμα για τη συζήτηση αυτή.
Για τα ανωτέρω σχόλια μετά το σχόλιο μου δε θα απαντήσω γιατί θεωρώ ότι υπάρχει ιδιοτέλεια και δεν θέλω να ρίξω το επίπεδο της συζήτησης ,που άλλωστε είναι η διαμαρτυρία των φιλολόγων και μόνο, που ήταν οι φετινοί αδικημένοι του συστήματος.Ωστόσο η άποψή μου όπως και πολλών συναδέλφων μου δεν επηρεάζεται από τα ιδιοτελή συμφέροντα όσων φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους επειδή απλά προσλαμβάνονταν χωρίς το κράτος να τους χρειάζεται τόσες ώρες, απλά και μόνο για λόγους που όλοι γνωρίζουμε...Αν πιστεύουν ότι αδικούνται ας διαμαρτυρηθούν και εκείνοι αλλά όχι σε βάρος άλλων...και όχι ασχολούμενοι με τις διαμαρτυρίες των άλλων.Δε νομίζω το καλεσμα του Πασαφ σ'αυτό το τόπικ να ήταν για να βρουν αφορμή να ανοίξουν συζήτηση με την ίδια καραμέλα.