0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας επιλέγονται πρώτα οι αναπληρωτές και στη συνέχεα όταν κάποιος είναι πρόθυμος να μεταναστεύσει για 7 μήνες ας μην στερεί την θέση στον ντόπιο, τι σημασία έχει για έναν ξένο αν αντί για νησί των Κυκλάδων βρεθεί στα Δωδεκάνησα ?
πόσο δύσκολο είναι να αποκτήσεις βεβαίωση εντοπιότητας?
Η απορία μου είναι: το Αγαθονήσι πχ δεν είναι ξεχωριστός δήμος? Πώς κάποιος απ τη Σάμο θεωρείται "ντόπιος" δηλαδή και θα προηγείται?
μάλλον τότε θα υπάρξει μια τροποποίηση με το κουτάκι, για να προηγούνται όσοι το δηλώνουν από μόνοι τους αυτές τις περιοχές και όχι να βρεθούν εκεί τυχαία!
νομίζω ότι χάνουμε την ουσία...η ουσία είναι ότι αν εφαρμοστεί αυτό ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΑΙ η σειρά στον πίνακα αναπληρωτών, άρα δεν έχει ΚΑΜΙΑ αξία τι θέση έχειςι στον πίνακα...δεύτερον, μιλά για διπλασιασμό των μορίων, σε Πίνακες που είναι κλειδωμένοι....τι νόημα έχει λοιπον ; ...τι θέλει να πει ή να κάνει ο ποιητής; τρίτον, τι εννοούμε όταν λέμε εντοπιότητα; μόνο σε παραμεθόριες; σε όλες τις περιοχές; μόνο σε δυσπρόσιτα; ...πάλι εχω την εντύπωση οτι θα έχουμε ασχημο καλοκαίρι...αλλος ένας μαθητευόμενος μάγος....
αλλος ένας μαθητευόμενος μάγος....