0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χαρτί περιτυλίγματος για γύρο που να το πετάς σε Κάδους ΠΕ 01, 02, 03, 04....
Ξέρεις πόσες φίλες μου χωρίς ούτε καν τα τυπικά προσόντα βολεύτηκαν προσφάτως σε θεσάρες; μία μάλιστα είχε χαυλιόδοντα και καθαρίζει και 1200 το μήνα. Και τρέχε εσύ να κολλάς χαρτάκια για ιδιαίτερα και να σου έχουν γίνει τα νεύρα κλωστές. Σήμερα δεν άντεξα και ξέσπασα στο μαλλί. Και δεν μου άρεσε κιόλας. Φτού...
Άστα, Kellykou, μια από τα ίδια. Ξέρω συμμαθήτριες, που βολεύτηκαν με το απολυτήριο Λυκείου μια χαρά, ενώ εγώ έτρεχα κι ακόμη τρέχω να πάρω πτυχίο, να μάθω ξένες γλώσσες, να βρω δουλειά. Ξέρεις κάτι όμως; Έκανα αυτό που ήθελα. Ε, αυτό δεν πρόκειται να μου το πάρουν!
Παράθεση από: morgan στις Σεπτεμβρίου 14, 2007, 01:14:56 amΞέρεις πόσες φίλες μου χωρίς ούτε καν τα τυπικά προσόντα βολεύτηκαν προσφάτως σε θεσάρες; μία μάλιστα είχε χαυλιόδοντα και καθαρίζει και 1200 το μήνα. Και τρέχε εσύ να κολλάς χαρτάκια για ιδιαίτερα και να σου έχουν γίνει τα νεύρα κλωστές. Σήμερα δεν άντεξα και ξέσπασα στο μαλλί. Και δεν μου άρεσε κιόλας. Φτού... Ε βεβαια πως να σου αρεσει το μαλλι. Αφου τα καλα κομμωτηρια ειναι ακριβα ενω εμεις μενουμε Αφραγκου και Αδεκαριας γωνια στο υπογειο.
Παράθεση από: ada13 στις Σεπτεμβρίου 14, 2007, 01:18:21 amΆστα, Kellykou, μια από τα ίδια. Ξέρω συμμαθήτριες, που βολεύτηκαν με το απολυτήριο Λυκείου μια χαρά, ενώ εγώ έτρεχα κι ακόμη τρέχω να πάρω πτυχίο, να μάθω ξένες γλώσσες, να βρω δουλειά. Ξέρεις κάτι όμως; Έκανα αυτό που ήθελα. Ε, αυτό δεν πρόκειται να μου το πάρουν! Και αυτες εκαναν αυτο που ηθελαν. ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ