0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να είσαι καλά leti77 για την πληροφορία.Άρα δε θα αργήσουν να πληρώσουν και Κοζάνη.Άντε εύχομαι να χιλιάσεις τα μηνύματά σου.
Απο Πρωτοβαθμια Καβαλας πληρωσαν σημερα ολα τα χρωστουμενα για Ιουνιο,απολυση κλπ...Αντε πανω στην ωρα γιατι εχουν και εξοδα οι νεοδιοριστοι....
Παιδιά μια ερώτηση γιατί έχω λίγο μπερδευτεί..Επειδή πρώτη χρονιά φέτος δούλεψα κάποιεσ ώρες και σε δευτεροβάθμια και μούπανε ότι στη συγκεκριμένη της περιοχής μου ισχύει ότι βγαίνει η πληρωμή από το Δημόσιο ταμείο,έχω μπερδευτεί τί πρέπει να κάνω και που να ρωτήσω για την πληρωμή αυτή. Ως ωρομίσθιος στην πρωτοβάθμια, απλά μου καταθέτανε το ποσό στην τράπεζα. Σημειώνω ότι τα χαρτιά με τις ώρες, συμβάσεις, ωρολόγιο πρόγραμμα κλπ που ήθελε το γραφείο για να εγκρίνουν την πληρωμή έχουν σταλεί προ πολλού.Σήμερα που κάλεσα την Δευτεροβάθμια της περιοχής μου, μου είπαν πάρτε στο Δημόσιο Ταμείο γιατί δε ξέρουμε και μου το έκλεισαν..Κάποιος που γνωρίζει ας βοηθήσει!
Πληρώθηκε κανείς συνάδελφος, ωρομίσθιος, για τους τελευταίους μήνες του εκπαιδευτικού έτους;