0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή δεν σου πήρανε την αίτηση? Τι να πω δεν ξέρω γιατί γίνονται όλες αυτές οι ανούσιες αλλαγές. Εγώ είμαι γονέας τέκνου με αναπηρία 67%. Είχα δουλέψει αναπληρωτής για 2 χρόνια σε ΕΑΕ. Τώρα που διάβασα την εγκύκλιο αναφέρει οτι πρέπει να έχεις πιστοποιητικό αναπηρίας επ'αορίστου. Δεν πηγα ακόμη αλλά νομίζω οτι ούτε εμένα θα με αφήσουν να καταθέσω την αίτηση γιατί το ποιστοποιητικό αναπηρίας έχει ισχύ 5 χρόνια. Ήθελα να ρωτήσω αν με 18 μήνες προυπηρεσία και παιδαγωγική επάρκεια έχεις δικαίωμα να ενταχθείς στους πίνακες
Συγγνώμη, εννοούσα μόνο σεμινάριο...
Η εγκύκλιος δεν λέει πουθενά ότι πρέπει να έχεις πιστοποιητικό επ' αορίστου. Λέει ότι όσα έχουν ημερομηνία λήξεως, πρέπει να ισχύουν μέχρι την δημιουργία των ΚΕΠΑ.
Θα πάρω τηλ αν και δε νομίζω να βγάλω άκρη.
τα παράλογα που λέγαμε, από σχόλιο στον τοίχο του μπράτηχχχχχχχχχ χχχχχχχχ μπαχαλο τρελο! να πω τη δικια μου απιστευτη εμπειρια. εχωντας το χαρτι της αναπηριας 67% περυσι θεωρηθηκα καθηγητης ειδικης αγωγης και δουλεψα. πηγα σημερα το πρωι να κανω αιτηση και μου ειπαν πως δε θεωρουμαι καθηγητης ειδικης αγωγης και δεν δικαιουμαι να κανω καν αιτηση!!! .............................................πριν από 35 λεπτά · Μου αρέσει! · 2
Για άλλη μία φορά μπράβο μας, κράτος δικαίου και κοινωνικής ευαισθησίας!!!!! 1 σεμινάριο και 0 προϋπηρεσία είσαι καθηγητής ειδικής αγωγή, αμέα (και όχι μόνο) με 9 μήνες ουστ!! Παράδοξο: 3699/2008 Ένταξη αμέα χωρίς τυπικά προσόντα, 4186/2013 ειδική σύμφωνα με πρότυπα γενικής (ένταξη δηλαδή και με μία μέρα προϋπηρεσίας) Τελικά αυτή η υπουργική απόφαση είναι υπεράνω όλων!!!!!!!!!Τελικά όσοι έμπαιναν στους πίνακες θα μπουν εκτός από τα αμέα με προϋπηρεσία μικρότερη των 10 μηνών. Τρομερή αδικία!!!!!!!!!!!!!!! Ενώ μπορούσαν απλά να διατηρήσουν το δικαίωμα ένταξης σύμφωνα με το ισχύον νομικό καθεστώς (εξάλλου δεν ψηφίστηκε άλλος νόμος) και η όποια κατάταξη και μοριοδότηση να γίνει βάση υπουργικής απόφασης............. Για άλλη μία φορά Μπράαααβο!!!!!!!!!!!!
Καλησπερα!Τελικα δεχονται την πιστοποιηση braille του ΚΕΑΤ θεσσαλονικης ως πρωην σχολη τυφλων Ο ηλιος;;;;