0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και γιατι να γνωριζουν ποιους αφορουν τα νουμερα;Τα νουμερα ειναι νουμερα, σημερα 2000 αυριο 1200.Σημερα 2000 ανθρωποι αυριο 1200 ανθρωποι. Και οπως ειπε ο Μπρατης μην τα ισοπεδωνουμε ολα, περυσι πριν ανοιξουν τα σχολεια ειχανε παρει 1500 συνολικα, τωρα 3000+2000=5000, και να μην ειναι 5000 θα ειναι 4000 (το τελευταιο ειναι δικο μου).Μια χαρα! Και οταν τον ρωτησαν τον Μπρατη πως δεν βγαινουν τα νουμερα ειπε θα ειναι και οι εεπ και εβπ μεσα στους 2000.Και οταν του απαντησανε οτι την παρασκευη τελειωσαν οι δηλωσεις αυτων και δεν προλαβαινουν, ειπε ρωτηστε τους αιρετους για εεπ, ειναι εκτος αρμοδιοτητων μου, ετσι μου ειπε ο λολιτσας.Κατα τα αλλα παντα ελεγχουμε και ενημερωνουμε υπευθυνα!Δεν εχω κατι με το Μπρατη απο αυτον παιρνουμε οτι πληροφορηση εχουμε αλλα μερικα βγαζουν ματι.
Από Μπράτη:"Απίστευτη η κατάσταση στο τμήμα Ειδικής Αγωγής...στοίβες τα δικαιολογητικά που πρέπει να ελεγχθούν από ελάχιστους υπαλλήλους.Αύριο ή μεθαύριο θα αναρτηθούν οι πίνακες για τους ΠΕ 60.50 ,προκειμένου να γίνουν στη συνέχεια προσλήψεις."Η Δευτεροβάθμια πότε θα ξυπνήσει;
Αυτό που έγινε επίσης με το να βγάλουν τους πίνακες των τεχνικών ειδικοτήτων μόνο και όχι όλους μαζί και μάλιστα να ετοιμάζονται και να τους προσλάβουν πρώτους δεν το καταλαβαίνω. Ή είμαστε ένα οι δευτεροβάθμιοι ή δεν είμαστε!Επίσης η λογική του ότι αυτοί είναι λιγότεροι και ελέγξαμε τα χαρτιά τους πιο γρήγορα δε μου λέει απολύτως τίποτα!Πότε θα καταλάβει επιτέλους αυτό το πολύ αναξιοπρεπές υπουργείο να μη χωρίζει εκπαιδευτικούς ίδιας βαθμίδας σε ομάδες; Τόσο δύσκολο είναι; Όλοι οι πίνακες πρέπει να βγαίνουν ΜΑΖΙ και ΟΛΕΣ οι προσλήψεις πρέπει να γίνονται μαζί!Το ίδιο και οι ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ για να μην ξεχάσω και το φετινό μπουμπούκι του υπουργείου με καθηγητές της ίδιας σύμβασης να απολύονται αργότερα !!!!οε Ελλας ολε ολε! Δε σταματώ να τραγουδώ ποτε! ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ!
Επί χρόνια στη γενική αγωγή οι τεχνικές ειδικότητες προσλαμβάνονται με καθυστέρηση ενός, δύο, τριών μηνών (πέρσι η πρώτη φάση τους έγινε αρχές Δεκέμβρη) σε σχέση με τις "βασικές", και ενώ οι πίνακες τους είναι πάντα έτοιμοι όταν και όλων των άλλων. Δεν είδα καμία διαμαρτυρία της δευτεροβάθμιας για αυτή την καταστρατήγηση της αρχής της ιοσότητας τόσα χρόνια...
Μάλλον δε διάβασες καλά τον τίτλο του φόρουμ συνάδερφε. Μιλάμε για ειδική αγωγή εδώ όπως βλέπεις και στην ειδική ποτέ δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο και πάντα μας προσλαμβάνουν μαζί.Δηλαδή τι θα γίνει τώρα σε ένα εεεεκ; Θα προσέχει όλα τα παιδιά ο καθηγητής τεχνικής εκπαίδευσης για ένα μήνα μέχρι να έρθουμε και εμείς οι υπόλοιποι;Αυτό που λες για τη γενική δε το γνωρίζω και δε θα πάρω θέση. Άλλωστε δε με ενδιαφέρει καθόλου η γενική αγωγή. Εμένα εδώ είναι το σπίτι μου και τα παιδιά μου!
Δημήτρης Μπράτης "Αύριο θα γίνουν οι προσλήψεις στην Ειδική Αγωγή.Συνολικά1905.Συγκεκριμένα θα προσληφθούν:1200 ΠΕ7129 ΠΕ61220 Τεχνικές Ειδικότητες36 Νοηματική ,brailleΕπίσης θα δοθούν 420 πιστώσεις για ΕΕΠ-Ε
Στους δασκάλους δεν αλλάζει κάτι. Πέρσι α φάση είχε προσλάβει 1180 δασκάλους και 214 νηπιαγωγούς. Οι νηπιαγωγοί είναι απειροελάχιστοι και αυτό γιατί έχουν μόνο τους ΠΕ61.