0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
α) στη ΔΔΕ Αχαΐας δεν έχουν βγει ακόμα οι τοποθετήσεις β) μήπως η τοποθέτηση είναι για το ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής κ όχι για το ΕΕΕΕΚ??? μάλλον το πρώτο.. γ) οι προσλήψεις είναι σε ΣΜΕΑΕ κ όχι σε ΕΕΕΕΚ. Οι τοποθετήσεις γίνονται εφόσον παρουσιαστείς
Ενημέρωση από ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.Την προσεχή Τετάρτη θα προσληφθούν οι νηπιαγωγοί ειδικής αγωγής (ΠΕ60.50) και οι καλλιτέχνες (ΠΕ08).Την προσεχή Παρασκευή θα έχουμε προσλήψεις σε μαθηματικούς (ΠΕ03.50), Οικακής Οικονομίας (ΠΕ15.50) και πληροφορικούς (ΠΕ19.50/20.50). Αρκεί για τους τελευταίους βέβαια να είναι έτοιμοι οι οριστικοί πίνακες.
Μόλις τηλεφώνησα στο υπουργείο. Για τους ΠΕ02.50 είπε ότι ακόμα δεν άρχισαν τον έλεγχο.Σε ερώτησή μου αν υπάρχει περίπτωση να μη γίνουν οι προσλήψεις μας αυτόν τον μήνα μου είπε δεν είναι σίγουρο.Επίσης μου είπε πως δε νομίζει πως θα βγουν σήμερα οι πίνακες για ΠΕ19/20. Αρνούμαι να πιστέψω γενικά αυτά που είπε και δε μου φάνηκε σίγουρη για τπτ. Πήρα στο 2103442933. Αν κάποιος συνάδελφος θέλει ας πάρει σε κάποιο από τα άλλα τηλέφωνα γιατί όπως ξέρουμε υπάρχουν διαφορετικές πληροφορίες. Τα τηλέφωνα είναι:Τμήμα
Ότι θα βγούνε θα βγούνε..το θέμα είναι να τους βγάλουν σύντομα για να γίνουν οι προσλήψεις αυτήν την εβδομάδα.Διαφορετικά οι υπόλοιπες ειδικότητες θα πάνε ακόμα πιο αργά.. Τουλάχιστον για κάποιους να τελειώνει αυτή η αγωνία να παίρνουν σειρά και οι επόμενοι.. Καλημέρα George, καλά αποτελέσματα! Για τους Π03.50 μπορεί να βγουν σήμερα είπε.. Το μπορεί και το νομίζω το ξέρουμε κι εμείς. Ή θα βρέξει ή θα χιονίσει κι αν δε ρίξει χαλάζι θα έχει ήλιο με λίγα λόγια..