0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο -194 είπαν ότι κοιτάνε τις ενστάσεις των φιλολόγων οι οποίες είναι πολλές...Για τις υπόλοιπες ειδικότητες ακόμα δεν έχει ξεκινήσει ο έλεγχος...
Φαγωθήκανε να αλλάξουν τον νόμο τελευταία στιγμή και αυτές είναι οι συνέπειες. Μπορούσαν να είχαν αφήσει τον προηγούμενο για ακομα μια χρονια. Ας είναι καλά ο διασημος εργατοπατερας και οι
Δεν είχε αλλάξει τίποτα. Αυτό που βγήκε πέρσι τον Σεπτέμβρη ήταν πολύ γενικόλογο και δε προσδιόριζε τίποτα. Μέχρι τα μέσα Αυγούστου παίζονταν πολλά σενάρια με αυτό της διατήρησης του υπάρχοντος συστηματος να ειναι ενα απο τα πιο "δυνατα". Φετος καποιες ειδικοτητες φοβαμαι θα μας βρει Νοεμβρης.
σήμερα λίγο δυσκολο!αφού μέχρι και το μεσημερι είχαν περιθώριο να στείλουν ενστάσεις!αν δεν είναι πολλές αύριο σίγουρα!καλές τοποθετήσεις συνάδελφοι!
Ενημέρωση από τον αιρετό του ΚΥΣΔΕ Νεκτάριο Κορδή:"Μετά από επικοινωνία με το τμήμα διορισμών, να σας ενημερώσω ότι τα κενά θα συγκεντρωθούν τελικά αύριο! Δεν έχει συνεπώς αποφασιστεί η κατανομή των θέσεων ανά ειδικότητα. Παράλληλα υπάρχει πιθανότητα οι προσλήψεις να γίνουν τη Δευτέρα! Σχετικά με την Ειδική Αγωγή αναμένονται από Δευτέρα 300 προσλήψεις Φιλολόγων! Έχω ζητήσει εδώ και μέρες τα κενά, χωρίς ανταπόκριση, Σχετικά με τον έλεγχο των δικαιολογητικών και αύριο θα απαιτήσουμε την ταχύτατη ολοκλήρωση της διαδικασίας. Θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για ό,τι νεώτερο!"
καλημέρα, στο 194 μου είπαν οτι αν προλάβουν και ελέγξουν ενστάσεις και κυρωθούν οι πίνακες μετα ειναι θεμα Γενικης να κανουν προσλήψεις να τρέξουν τους πίνακες .Στο 426 που με παρέπεμψαν δεν ήξεραν κάτι επίσημο γιατι δεν εχουν το ο.κ απο τον υπουργό . Μπορεί να μας πουν να τρέξουμε τους πίνακες το μεσημέρι όπως μας ειδοποίησαν την άλλη φορά, μου είπαν.Τώρα λέει μαζέυουν τα κενά απο την γενική αυτοί.