0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θεωρω αδικη την μεταχειριση μας και η μετατροπή των συμβασεων σε πληρους γιατι αδικει τη σειρα μας στον πινακα οσοι αδικειστε να μαζευτούμε να κανουμε ενστασεις
Θεωρω αδικη την μεταχειριση μας και η μετατροπή των συμβασεων σε πληρους γιατι αδικει τη σειρα μας στον πινακα οσοι αδικειστε να μαζευτούμε να κανουμε ενστασειςΕγώ σκέφτομαι ν' απευθυνθώ στο συνήγορο του πολίτη, να στείλω ένα email στον υπουργό. Όχι ότι θα έχει αποτέλεσμα αλλά δεν μπορώ και να κλείσω τα μάτια μου.. αν σκεφτείς κάτι καλύτερο πες μου!
Παράθεση από: alazarid στις Νοεμβρίου 20, 2014, 07:25:01 pmΘεωρω αδικη την μεταχειριση μας και η μετατροπή των συμβασεων σε πληρους γιατι αδικει τη σειρα μας στον πινακα οσοι αδικειστε να μαζευτούμε να κανουμε ενστασειςΕγώ σκέφτομαι ν' απευθυνθώ στο συνήγορο του πολίτη, να στείλω ένα email στον υπουργό. Όχι ότι θα έχει αποτέλεσμα αλλά δεν μπορώ και να κλείσω τα μάτια μου.. αν σκεφτείς κάτι καλύτερο πες μου!Oταν υπογραφω μια αιτηση.... καλο θα ειναι να εχω διαβασει και την εγκυκλιο..
Oταν υπογραφω μια αιτηση.... καλο θα ειναι να εχω διαβασει και την εγκυκλιο..
Καμιά σειρά δεν καταστρατηγεί...όλοι αυτοι οι 200 που αναβαθμίζονται σε πλήρους...οι 8 στους 10 τουλάχιστον είχαν δηλωμένο ΑΜΩ στον νομό τους άντε και στον διπλανό. (Ξέρω και προσωπικά κάποια άτομα οπότε βλέπω ότι πρσλήφθηκαν στον νομό τους ή στον διπλανό το πολύ ως ΑΜΩ) συνεπώς δεν καταστρατηγείται καμιά σειρά, απλά ήταν πιο μπροστά στον πίνακα από σένα και προσλήφθηκαν τότε έστω ΑΜΩ, αλλά στον νομό τους οι περισσότεροι.Πού το βλέπεις το παράλογο;
Φυσικά και καταστρατηγείται η σειρά, σε ορισμένες περιπτώσεις. Αν εγώ που μένω π.χ. στο Σχηματάρι έχω δηλώσει τον Πειραιά μόνο ΑΚΩ, και κάποιον κάτω από μένα τον προσλάβουν ως ΑΜΩ μιας και το δήλωσε, τότε, από τη στιγμή που σε επόμενη φάση προσλαμβάνεται κάποιος ΑΚΩ στον Πειραιά, θα έπρεπε να παρουν εμένα. Αλλά, με αυτή την εγκύκλιο παρακάμπτεται η "επόμενη φάση" και γίνεται μια αναβάθμιση. Ελλάς το μεγαλείο σου... αλλά τι να κάνεις...
Πράγματι πρόκειται για μεγάλη αδικία. Εγώ προσωπικά δήλωσα στο νομό μου μόνο ΑΚΩ και όχι ΑΜΩ, με προσπέρασε το σύστημα και προσελήφθη συνάδελφος με λιγότερα μόρια από μένα ως ΑΜΩ και τώρα γίνεται ΑΚΩ. Καταστρατηγείται ο πίνακας και μάλιστα κατά πολύ καθώς του χρόνου ο συνάδελφος θα είναι μπροστά από μένα που επέλεξα μόνο ΑΚΩ. Είναι δικαίωμα του καθενός αλλά και επιλογή να δηλώνει ό,τι θέλει. Το γεγονός ότι δήλωσα μόνο ΑΚΩ μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μην δουλέψω καθόλου. Εάν όμως είχα δηλώσει ΑΜΩ, τώρα θα γινόμουν ΑΚΩ και μάλιστα στο σπίτι μου...
Το Υπουργείο δεν είναι υποχρεωμένο επειδή εμείς περιμένουμε επόμενη φάση να κάνει κιόλας επόμενη φάση!!! Αυτά δεν είναι επιχειρήματα καταστρατήγησης!! Όσες φάσεις θέλει κάνει! Θα μπορούσε να μην αναβαθμίσει καν αυτούς και να μην κάνει και καμιά άλλη φάση...τότε θα μιλούσαμε πάλι για καταστρατήγηση;; Πάλι όμως θα είχε προσληφθεί ΑΜΩ αυτός που θα ήταν πιο κάτω από σένα.....ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!Τι παράλογα πράγματα ακούω πρωινιάτικα;;;!!! Δεν μας έκατσε όπως θέλαμε και πιάσαμε τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας;; Λίγη λογική.....