0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξεχνάς πως κάθε χρόνο δεν τυχαίνουν τα ίδια περιστατικά....κι εγώ την πρώτη χρονιά ήμουν ζάχαρη...τη δεύτερη όμως μου έτυχε το πιο δύσκολο περιστατικό στην Α Αθηνών....ΔΕΠΠΥ στα κόκκινα με επιπλέον διατατραχή διαγωγής που χρειαζόταν φαρμακευτική αγωγή και οι γονείς δεν καταλάβαιναν...απ'την άλλη και το σχολείο του έκανε πόλεμο. 2 φορές ήρθε σύσσωμο το ΚΕΔΔΥ στο σχολείο να μιλήσει στους καθηγητές...και από δω μπήκαν από κει βγήκαν! Όποτε έθετα ερώτημα στις ημερίδες που είχαμε και έλεγα ποιο περιστατικό είχα (γιατί με ρωτούσαν) μου λέγαν με τρόμο και θαυμασμό ταυτόχρονα.."Αααα.....εσύ έχεις τον τάδε;" Ήταν πασίγνωστο το παιδί σ'όλη την Α Αθηνών...!!Και αυτά μπορεί να σου τύχουν και κάθε χρονιά!Επίσης το να λες πως όποιος δεν πάει να δουλέψει ας κάτσει σπίτι του άνεργος...είναι η στάση αυτού που δεν θέλει να δουλέψει πραγματικά (όπως απαιτεί ο ιδιωτικός τομέας) και που θέλει να την βγάζει στον αφρό με τις συνθήκες που περιέγραψες δηλ. καθόλου προετοιμασία στο σπίτι , κοπάνες όταν είναι εκδρομή και δεν πάει ο μαθητής κ.τ.λ...Πέρα απ'το αναπληρωτιλίκι φίλε υπάρχουν και οι πραγματικές δουλειές που μπορείς να βρεις, αρκεί να προσφέρονται στον τόπο που ζεις (δύσκολο για την επαρχία το παραδέχομαι) και να θες να δουλέψεις.Με 2 λόγια...η εναλλακτικη λύση δεν είναι η ανεργία! Γι αυτό αστο...είσαι άκυρος και καλό είναι να μην περνάμε τέτοια μηνύματα παθητικότητας στο φόρουμ! [/quoΚαλό θα ήταν να μη φωτογραφίζουμε , αυτά τα λέγαμε στις εν λόγω ημερίδες, κάποιοι ήμασταν εκεί!
Ξεχνάς πως κάθε χρόνο δεν τυχαίνουν τα ίδια περιστατικά....κι εγώ την πρώτη χρονιά ήμουν ζάχαρη...τη δεύτερη όμως μου έτυχε το πιο δύσκολο περιστατικό στην Α Αθηνών....ΔΕΠΠΥ στα κόκκινα με επιπλέον διατατραχή διαγωγής που χρειαζόταν φαρμακευτική αγωγή και οι γονείς δεν καταλάβαιναν...απ'την άλλη και το σχολείο του έκανε πόλεμο. 2 φορές ήρθε σύσσωμο το ΚΕΔΔΥ στο σχολείο να μιλήσει στους καθηγητές...και από δω μπήκαν από κει βγήκαν! Όποτε έθετα ερώτημα στις ημερίδες που είχαμε και έλεγα ποιο περιστατικό είχα (γιατί με ρωτούσαν) μου λέγαν με τρόμο και θαυμασμό ταυτόχρονα.."Αααα.....εσύ έχεις τον τάδε;" Ήταν πασίγνωστο το παιδί σ'όλη την Α Αθηνών...!!Και αυτά μπορεί να σου τύχουν και κάθε χρονιά!Επίσης το να λες πως όποιος δεν πάει να δουλέψει ας κάτσει σπίτι του άνεργος...είναι η στάση αυτού που δεν θέλει να δουλέψει πραγματικά (όπως απαιτεί ο ιδιωτικός τομέας) και που θέλει να την βγάζει στον αφρό με τις συνθήκες που περιέγραψες δηλ. καθόλου προετοιμασία στο σπίτι , κοπάνες όταν είναι εκδρομή και δεν πάει ο μαθητής κ.τ.λ...Πέρα απ'το αναπληρωτιλίκι φίλε υπάρχουν και οι πραγματικές δουλειές που μπορείς να βρεις, αρκεί να προσφέρονται στον τόπο που ζεις (δύσκολο για την επαρχία το παραδέχομαι) και να θες να δουλέψεις.Με 2 λόγια...η εναλλακτικη λύση δεν είναι η ανεργία! Γι αυτό αστο...είσαι άκυρος και καλό είναι να μην περνάμε τέτοια μηνύματα παθητικότητας στο φόρουμ!
Καλά τα λες, αλλά βλαμμένοι δεν μπορεί να είναι οι συνάδελφοι, για τον ίδιο λόγο που δεν είναι βλαμμένοι και οι μαθητές σου. Δυσκολεύομαι απίστευτα να δεχτώ ότι ΌΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι έλεγες εσύ ή το ΚΕΔΔΥ. Σε κάθε περίπτωση αν το παιδί είχε τόσο μεγάλο πρόβλημα και δεν μπορούσε να σταθεί με τίποτα στο Γενικό γιατί το ΚΕΔΔΥ δεν το έστελνε στο ειδικό;
Καλό θα ήταν να μη φωτογραφίζουμε , αυτά τα λέγαμε στις εν λόγω ημερίδες, κάποιοι ήμασταν εκεί!
Αυτό που έμαθα είναι ότι το πτυχίο τους δε γράφει master,αλλά μετεκπαίδευση.