0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλ όσοι εχουν απο τη β/θμια τα παραπάνω προσόντα και δουλέψουν στην ειδική πάνε τα μόρια μόνο στον πίνακα ειδικής??
Από αυτό τι καταλαβαίνετε;Θα ισχύει απο τα μόρια που θα αποκτηθούν απο το επόμενο έτος ή και τα απο τα προηγούμενα + αυτό που διανύουμε;
Kατι τετοιο καταλαβαινω κι εγω!!Δηλαδη του χρονου αν καποιος που εχει μορια Ε.Α δουλευει για παραδειγμα απο το 2008 και διαλεξει να παει στην γενικη εκπαιδευση θα εχει τα μορια 2008-2014 αλλα οχι τα μορια 2014-15?Προφανως θεωρουν οτι το ηξερε οταν περυσι το καλοκαιρι εκανε την αιτηση αναπληρωτη !!Ας προσεχε να ειχε την καταλληλη φαντασια!!Δεν βαριομαστε ποτε με αυτο το υπουργειο οποιος και να ειναι υπευθυνος τελικα!Ας με διορθωσει οποιος καταλαβαινει κατι αλλο!Επισης τα μορια της Ε.Α θα μετρησουν σε περιπτωση (λεμε τωρα..) μονιμων διορισμων?
Εγώ καταλαβαίνω ότι θα μετρήσουν και τα μόρια 2014-2015. Από πού συμπεραίνεις ότι δε θα μετρήσουν;Άρθρο 474....Οι διατάξεις της παραγράφου αυτής δεν ισχύουν για την εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 2 του παρόντος άρθρου.Παράγραφος 2. Οι ενιαίοι πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών, όπως αυτοί ίσχυαν μέχρι τη δημοσίευση του ν.3848/2010 στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, συνεχίζουν να τροφοδοτούνται από 1.9.2010 με στοιχεία προϋπηρεσίας. Ειδικά, κατά την προσμέτρηση αυτή, ο χρόνος πραγματικής εκπαιδευτικής υπηρεσίας αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών που έχει διανυθεί κατά το χρονικό διάστημα 2010-2014 σε δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες σχολικές μονάδες δεν υπολογίζεται στο διπλάσιο. Οι ενιαίοι πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών τροφοδοτούνται από το ανωτέρω χρονικό διάστημα με τα στοιχεία προϋπηρεσίας από το σχολικό έτος 2015-2016.Το κομμάτι με τα italics για 2010-2014 αφορά μόνο στα απομακρισμένα και δυσπρόσιτα και τον μη διπλασιασμό των μορίων για την περίοδο αυτή.Εκτός αν εγώ κατάλαβα λάθος...Και συμφωνώ ότι πρέπει να διευκρινιστεί και σύντομα αν το μόρια θα προσμετρώνται για μόνιμους διορισμούς. Με δεδομένο ότι διορισμοί στην ειδική δε γίνονται και σε περίπτωση που γίνοουν (χαχα αστείο) θα αφορούν κατά 99% μόνο στην πρωτοβάθμια μας καταδικάζουν σε αιώνια αναπλήρωση... κι αυτό ΑΝ είμαστε "τυχεροί" και συνεχίζουν να παίρνουν αναπληρωτές ή ακόμα και ΑΝ συνεχίσει να υφίσταται ειδική αγωγή (γιατί με αυτά τα φασόλια που βγάζουν συνεχώς ποτέ δεν ξέρεις τι μας περιμένει...)