0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θεωρείται περίπου μετάθεση στην αντίστοιχη ΔΔΕ... Οι υπεραριθμίες των εκπ/κών μουσικής κρίνονται - σύμφωνα με το αρ. 12 παρ. 12 του ΠΔ100/96 από το ΚΥΣΔΕ. όποιος λοιπόν κριθει υπεράριθμος απο το ΚΥΣΔΕ τίθεται στη διάθεση του οικείου πυσδε και τοποθετείται όπως οι λοιποί διαθεσίτες, με βάση τα μόρια. Βελτίωση δεν μπορείς να κάνεις. Κανεις αίτηση μετάθεσης και ζητάς την ΔΔΕ στην οποία ανήκει το Μουσικό.
@bitch να τηλεφωνήσω στην ΔΔΕ που ανήκει το μουσικό που θέλω να μετατεθώ και να ρωτήσω αν έχει κενά στην ειδικότητα μου; Δύσκολο το βλέπω να πάρω σοβαρή απάντηση. Δεν θα τα αναρτήσουν όλες οι ΔΔΕ; Κάποιες το έχουν κάνει ήδη...
Καλημέρα!!!!Εύχομαι σε όλους καλή τύχη......Δεν έχω καταλάβει αυτό το εδάφιο: Σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν.4283/2014 «Από το σχολικό έτος 2014−2015 ο χρόνος πραγματικής εκπαιδευτικής υπηρεσίας μόνιμων εκπαιδευτικών που διανύεται σε δημόσιες σχολικές μονάδες, οι οποίες κατά τις οικείες διατάξεις ανήκουν στις κατηγορίες μοριοδότησης Θ΄ και Ι΄ για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ΙΑ΄ και ΙΒ΄ για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στην Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Ακαδημία και στην Πατμιάδα Εκκλησιαστική Σχολή, που αναφέρονται στην παρ. 8 του άρθρου 16 του π.δ. 50/1996 (Α΄ 45), υπολογίζεται στο διπλάσιο για τον προσδιορισμό των μονάδων συνθηκών διαβίωσης, εφόσον έχει διαρκέσει τουλάχιστον δύο (2) διδακτικά έτη.Δηλαδή από φέτος διπλασιάζονται τα μόρια στις περιοχές των 11 και 12 μορίων αρκεί να έχουν υπηρετήσει οι εκπαιδευτικοί πέρσι και φέτος (σχ. έτη 2013-2014 και 2014-2015) για παράδειγμα;
Νεοριζομενη στη δευτεροβάθμια, κάνω 1η φορά αίτηση, πρέπει να καταθέσω όλα τα χαρτιά (προϋπηρεσίες κλπ) κ απο την επόμενη φορά καταθετω μόνο ότι έχει προστεθεί; Στις περυσινες Μεταθέσεις, ειχα κανει αίτηση για οριστική. Μήπως ειναι η ίδια διαδικασία, απλά τώρα δηλώνω κ περιοχές προτίμησης;
Καλημέρα !Σε περίπτωση γέννας το Φεβρουάριο, μπορεί να γίνει τροποποίηση αίτησης για τον υπολογισμό των μορίων;
Καλησπέρα, έχω μια ερώτηση για την bitch (και όποιον άλλο γνωρίζει βεβαίως...). Σε περίπτωση που κάποιος μόνιμος έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή από Πανεπιστήμιο του εξωτερικού και δεν έχει έρθει η αναγνώριση του ΔΟΑΤΑΠ μέχρι την τελευταία ημέρα των αιτήσεων μετάθεσης, υπάρχει η δυνατότητα να καταθέσει κάποια βεβαίωση για να συμπεριληφθεί στους πίνακες με τους αιτηθέντες μετάθεση σε ΣΜΕΑ/ΚΕΔΔΥ και να επισυνάψει την αναγνώριση μόλις τη λάβει στα χέρια του? Ή αν δεν έχεις στα χέρια σου την αναγνώριση τότε χάνεις την ευκαιρία να δηλώσεις μετάθεση σε ειδικά σχολεία?Επίσης, θα πρέπει να έχει περάσει και από ΠΥΣΔΕ για συνάφεια αυτό το μεταπτυχιακό (δεν διάβασα κάτι τέτοιο στην εγκύκλιο μετάθεσης αλλά έτσι μου είπε κάποιος) εκτός των παραπάνω?Ευχαριστώ παιδιά για τον χρόνο σας.