0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Anyname ΔΕΝ ειναι ετσι οπως τα λες σε καποιο σημειο. Ολοι ξερουμε να λεμε μονο αυτο που μας συμφερει. Οντως περσι μια ωρα Μαθηματικα κατευθυνσης εγινε φυσικη κατευθυνσης στη
Χαιρετώ όλους τους συναδέλφους που περιμένουν μετάθεση , όπως εγώ. Δεν έχω καμία ενημέρωση για τα του ΠΥΣΔΕ, ούτε πολυκαταλαβαίνω τον τρόπο λειτουργίας τους ή το πως καθορίζουν κενά και πλεονάσματα κλπ κλπ Ένα μόνο έχω να καταθέσω : συνάδελφοι μην απογοητεύεστε. Εξηγούμαι : ανήκω στην ειδικότητα ΠΕ13 η οποία ήταν ο ιδεότυπος της "ακινησίας" , των μονοψήφιων αριθμών μετάθεσης , για να μη μιλήσω για αναθέσεις μαθημάτων ή αναπληρωτές ή οργανικές. Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι το 2013 πήρε μετάθεση1 (ολογράφως :μία) συνάδελφος για να πάει από Δωδεκάνησα σε Λευκάδα. Χαρακηριστικά αναφέρω ότι το 2009 πήρε μετάθεση στη
Μα συγγνώμη,...πως δεν εχουν απωλειες οι Μαθηματικοι...??Οι ωρες στην Γ ΕΠΑΛ απο φετος απο 5+2,πεφτουν στις 3...!!...αν λογαριαστει αυτό σε Πανελλαδική κλίμακα,μπορουμε να πουμε πως δεν υπάρχουν απώλειες...??
Anyname ΔΕΝ ειναι ετσι οπως τα λες σε καποιο σημειο. Ολοι ξερουμε να λεμε μονο αυτο που μας συμφερει........
........Στους ΠΕ.03 δε χαθηκαν ωρες , λιγο παραπανω δευτερη αναθεση θα παιξει. Στους ΠΕ.04 φυγαν καποιες ωρες απο Φυσικη και εγιναν
......................Τα οσα λεω τα λεω καλοπροαιρετα μιας και αν δεις τα οσα γραφω παντα η γνωμη μου ειναι υπερ των πολλων ωρων σε μαθηματικα. Και θεωρω ξεκαθαρη τη σειρα ωρων στα θετικα μαθηματα ως εξης: μαθηματικα φυσικη χημεια πληροφορικη και βιολογια με βαση το ποσο δυσκολο ειναι καποιος μαθητης να καταλαβει το γνωστικο αντικειμενο σε συνδιασμο με το επιπεδο των ασκησεων που πρεπει καποιος να λυσει. Το τελευταιο που εγραψα δε σημαινει οτι ειναι και σωστο, απλα προσωπικη αποψη! Για να μη μου την πεσουν οι αλλες ειδικοτητες!
Δεν θα στην πέσω σε αυτό το τοπικ γιατι είναι άσχετο. Αλλά είναι καλό που εκφράζεσαι για να βλέπουν και οι υπόλοιποι τι αντιμετωπίζουμε.Ευτυχώς όμως με την προσωπική σου άποψη, διαφωνεί εδώ και δεκαετίες ολόκληρος ο πλανήτης (μα καλά δεν βλέπεις τι γίνεται στα σχολεία σε όλο το κόσμο? Περίμενε και θα τα δεις) αλλά πλέον και η Ελλάδα. Ευχομαι να μην ξαναγυρίσουμε στις ίδιες προκαταλήψεις.
Για τα πρώτα δεν νομίζω. Τώρα για τους Δ/ντες παλιότερα το έκαναν, μάλλον όχι πλέον
Συνάδελφε ελπίζω να μην τσουβαλιάζεις και μένα στο 'όλους' (προσχηματικός πληθυντικός;) *,Παρενέβην μόνο επί της ουσίας, και όχι επί προσωπικού.Λάθη όλοι κάνουμε. Ουδεμία σκοπιμότητα είχα. Αλήθεια, ξέρεις ότι είμαι Μαθηματικός; Από πού; Δεν το έχω γράψει στο προφίλ μου! (Καλά, δεν το κρύβω, θα διαβάζεις, φαίνεται και παλαιότερες αναρτήσεις μου, και πολύ καλά κάνεις. Εγώ πάλι δεν ήξερα πως είσαι Φυσικός για να σού χρεώσω σκοπιμότητα, και πάλι δεν θα σού χρέωνα.)*Επί της ουσίας: έχεις δίκιο ότι στα Γενικά (Ημερήσια) Λύκεια (για ΕΠΑΛ μίλησε άλλος συνάδελφος, ενώ στα Εσπερινά -άλλο ανέκδοτο κι αυτό- η ώρα των Μαθ.Κατ.Γ΄ δεν έγινε Άλγεβρα, απλώς χάθηκε, και φαίνεται γι αυτό μπερδεύτηκα) στα Μαθηματικά δεν χάθηκαν ώρες, και επίσης έχω δίκιο ότι στη Φυσική κερδήθηκε μια ώρα, στη