0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δλδ ακολουθείται τινί τρόπο κατά την άποψή σου; Επειδή θεωρείς πως θα είναι μικρός ο αριθμός όσων αρνηθούν πρόσληψη σε δυσπρόσιτο; Γι' αυτό διαμαρτύρονται τόσο οι ντόπιοι κάτοικοι αυτών των περιοχών; Αν αυτός ο ονομαστικός πίνακας για τα δυσπρόσιτα δε λαμβάνει υπ' όψιν του τη σειρά στους πίνακες Α,
Προφανώς, μη φτάσουμε και στο σημείο άνθρωποι ακόμη και χωρίς προϋπηρεσία να τοποθετούνται πριν κληθεί
Και όποιος δεν θα θέλει να δηλώσει κανένα δυσπρόσιτο, θα μπορεί άραγε να μην πάει καν να το δηλώσει, ή θα αναγκαστεί να πάει να δηλώσει "κανένα" ή κάτι τέτοιο;
Τελικά οι πίνακες ξεκλειδωνουν; Κατι τέτοιο καταλαβαίνω από δημοσιευμα στο www.esos.gr.
Σωστά βοτσαλάκι. Ένα παράδειγμα: ας πούμε ότι είμαι πρώτη στον πίνακα, στην αίτησή μ δεν έχω δηλώσει δυσπρόσιτα. Τώρα, όμως, που σίγουρα θα μετρήσουν διπλά θέλω να πάω σε δυσπρόσιτα. Τα δηλώνω στη συμπληρωματική αίτηση. Αλλά τι νόημα έχει; Θα γίνει η πρώτη φάση θα με πάρουν κάπου με βάση την πρώτη μ αίτηση (την οποία έκανα όταν δεν είχα όλα τα δεδομένα) και όταν γίνει η φάση που θα έχει τα δυσπρόσιτα θα πάει εκεί ένας που είναι πιο κάτω από μένα στον πίνακα. Άρα, καταστρατήγηση των πινάκων...