0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή τοποθέτηση σε όλους τους τυχερούς....... Καταλαβαίνω πολύ καλα τι περνούν οσοι έχουν οικογένειες , γιατί βρίσκομαι κι εγώ στην ίδια θέση . Παιδιά και όσο μεγαλώνουν τόοσο οι υποχρεώσεις τους μεγαλώνουν κι όλο και πιο δύσκολο γίνεται να φεύγεις μακριά τους . Ετσι , λοιπόν , τα δυο τελευταία χρόνια βάζω μονο περιοχές κοντά στο σπίτι μου με αποτέλεσμα ,αν και με καλή σχετικά σειρά στον πίνακα , να αργουν να με πάρουν και να μην δουλεύω από τη πρώτη φάση . Αλλά τι να κάνουμε¨? επιλογές είναι αυτές . Βέβαια ειναι πολύ ψυχοφθόρο να βλέπεις να σε προσπαιρνουν κατα εκατονταδες ......
Γιατί σοκ; Xίο και Κρήτη δεν είχες βάλει; To Ηράκλειο έχει και ΚΤΕΛ (για τα περισσότερα χωριά) και μπορείς να μείνεις μέσα στο Ηράκλειο και να πηγαινοέρχεσαι στο χωριό που θα σε τοποθετήσουν.
Mia χαρα ειναι το Ηρακλειο εμενα 7 χρονια εκει Η Κρητη ειναι συγκλονιστικο νησι...φροντισε να προσαρμοστεις και οι κρητικοι θα σαγαπησουν...ειναι τοπικιστες και αγαπουν τον τοπο τους και αλληλουποστηριζονται...επισης ειναι πλουσιος νομος και το βλεπεις στη ζωντανια και τους ρυθμους της ζωης... το Ηρακλειο απο το 2004 και τα χρηματα που δοθηκαν εκει γιατι ηταν ολυμπιακη πολη , εχει γίνει μια πολυ ωραια συγχρονη πολη!Διαφορα υπαρχει στα χωρια οπου οι ανθρωποι ειναι πιο παραδοσιακοι...και παιζει αναλογα με το που θα σε τοποθετησουν,παντως οσο πιο κοντα στο Ηρακλειο τοσο καλυτεραΕχει πολυ καλη συγκοινωνιακη συνδεση και με Ελλαδα και εξωτερικο και η ζωη ειναι αρκετα φτηνηΕιναι μεγαλη ευκαιρια παντως να κανεις πραγματα εκει .εκτος απο τουρισμο και πολιτιστικη κινηση εχει και πανεπιστημιαΝα περασεις καλα ειναι η καλυτερη τοποθετηση απο οσες ακουσα!!!ξερω και σπιτι αν σε ενδιαφερει μεσα στο Ηρακλειο!καλή τοποθέτηση
Συγγνώμη που ξαναρωτώ αλλά δεν έχω Facebook. Δεν υπήρξε κάποια νεότερη εξέλιξη σχετικά με τη διαφορά της μίας μέρας είτε από τον σύλλογο αναπληρωτών νηπιαγωγών είτε από τον Μπράτη.