0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή τοποθέτηση σε όλους τους τυχερούς....... Καταλαβαίνω πολύ καλα τι περνούν οσοι έχουν οικογένειες , γιατί βρίσκομαι κι εγώ στην ίδια θέση . Παιδιά και όσο μεγαλώνουν τόοσο οι υποχρεώσεις τους μεγαλώνουν κι όλο και πιο δύσκολο γίνεται να φεύγεις μακριά τους . Ετσι , λοιπόν , τα δυο τελευταία χρόνια βάζω μονο περιοχές κοντά στο σπίτι μου με αποτέλεσμα ,αν και με καλή σχετικά σειρά στον πίνακα , να αργουν να με πάρουν και να μην δουλεύω από τη πρώτη φάση . Αλλά τι να κάνουμε¨? επιλογές είναι αυτές .
Ο Καψαλάκης έγραψε σ' ένα άρθρο του:Γιατί το ΕΣΠΑ Τρίτη: Ίσως τότε να ανοίγει. Είναι πρόγραμμα… Υπάρχει μια αυξημένη γραφειοκρατία (ηλεκτρονική καταχώρηση μέσω ΟΑΕΔ κ.α.) που αν δεν γίνει έγκαιρα έχει πρόστιμο 500 ευρώ ανά πρόσληψη. Καταλαβαίνω την αδικία σε βάρος σας για τη μια μέρα προϋπηρεσίας, αλλά άλλος νομοθετεί, άλλος προσλαμβάνει!
Τοτε ολες να αναλαβουμε υπηρεσια Τριτη και του τακτικου και του ΕΣΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι ειναι ανοργανωσια ειν αυτη; τι θελουνε; να βρισκομαστε συνεχεια σε κουβεντες;
Σας παραθέτω γνωμοδότηση του ΝΣΚ που αναφέρει πως η προϋπηρεσία πρέπει να μέτρα απο την ημέρα που ανακοινώνονται οι πίνακες και οχι απο την ημερομηνία που παρουσίασης σας στις διευθύνσεις!Χαρις σε αυτή τη γνωμοδότηση οι 2 κοπέλες που αναφέρονται κέρδισαν τη μέρα και διορίστηκαν μόνιμες κανονικά!Ιδιαιτερα να διαβάσετε προσεκτικά την προτελευταία παράγραφο της απόφασης!http://www.nsk.gov.gr/webnsk/gnwmodothsh.jsp?gnid=1549747
Είναι σίγουρο ότι αυτό ισχύει και για τους αναπληρωτές;
Λοιπόν 7 χρονια αναπληρωτης. Κάθε χρόνο με την ελπιδα να μαι κοντιτερα στην οικογενεια μου. Κάθε χρονο επιλεγω και μακρινα μερη αν και ειμαι θεση 40 για να έχω να θρεψω τα παιδια μου. Γιατι τα εξοδα τωρα που μεγαλωνουν τρέχουν. Και κάθε χρόνο μακρυτερα. "Να επανδρωσουμε τα ορεινα και τα νησιωτικα σχολεία" είπαν οι ηδημονες και να τωρα που πάω σε ορεινο φέτος Η κόρη μου αν και Δημοτικο έκλεγε μόνη στο μπαλκόνι Τα άλλα παιδια μου μου δίναν κουράγιο Μικρα είναι και δεν πολυκαταλαβαίνουν. Δεν πειραζει μπαμπα θα έρχεσαι τα Χριστούγεννα Αυτα Κυριε Υπουργε σας τα έχουν πει οι παντογνωστες συμβουλάτορες σας; Ανοιξτε όλες τις περιοχες η τουλάχιστον το 80% ταυτοχρονα Αυτο που γινεται είναι άλλη μια αδικία για τον εκπαιδευτικο Νιωθω τόσο κουρασμένος και τόσο στενοχωρημένος. Πως να εμπνεύσω μωρε τα παιδακια μου στην τάξη; Πως θα διδαξω; Τι να τους λέω που τη ψυχη μου την ριμάξατε; Δεν μ αρέσει να κλαιγομαι συναδελφοι αλλα είναι κατι ώρες που δεν αντεχω. Πνιγομαι μωρε ανθρωπος ειμαι και γω δεν είμαι ο νούμερο 40!!!Αυτα γιατι για πολλους απο εμας ειναι ώρες δύσκολες ασχετα αν καποιος μου πει υπάρχει και η ανεργια Το ξερω γιατι και απο αυτη περασα.Καληνυχτα