0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ειναι ετσι τα πραγματα....χρησιμοποιησε την γυναικα για να παρουσιασει την προβολη του.η γυναικα του ειπε: οτι ειναι απο τα τρικαλα εχει αφησει τα παιδια της εκει γιατι οι συνθηκες του νησιου δεν ειναι τετοιες ωστε να φερει 3 μικρα παιδια. ουτε το δημοτικό ειναι καταλληλο για τις γνωσεις τους. του ειπε ουτε για ψωνια ενδεικνειτε, και πολυ ακριβά..... αυτος την διεκοψε θυμωμενος και ειπε να μου λετε μονο τα καλα πραγματα....μην μου λετε τετοιακαι στο τελος της ειπε οτι μπορει να κανει και το μαθηματης οικονομιας...... αν ειναι δυνατον ξερει ο φιλολογος να κανει οικονομικα; ξερει μαθηματικά; εδω ουτε εμεις δεν μπορουμε......και σιγα μην κατσει να διαβαζει οικονομια που περσι την αφησαν ανεργηκαι ειπε σημερα...οτι του ειπε να κανει οικονομικα.... γιατι να το κανει αφου ειναι πληρους ωραρίου....δεν ειναι μειωμενου για να κερδισει ωρες.... και υπαρχουν και μαρτυρες....για την συζητηση
Συναδελφισσα, αν δεν ησουν εκει η ιδια, υπαρχει λινκ να δουμε/διαβασουμε τη συζητηση;;;;; Γιατι αυτα ειναι εντελως αντιθετα απ'οσα ειπε ο ιδιος! Μαλλον η γυναικα μιλησε για οικιακη οικονομια, οχι οικονομικα. Ταιριαζει με το μοτιβο της πολιτικης αγωγης και των θρησκευτικων! (θεωρητικα μαθηματα)
Αυτό που γράφεις είναι πολύ βαρύ. Πώς γίνεται να μην υπηρετούν εκεί;;;!! Είναι σα να μου λες ότι κάποιος φαίνεται ότι είναι στους διοριστέους του ΑΣΕΠ και να μην έχει πάει να γράψει! Το τελευταίο το έχω ακούσει και αυτό. Μου το είπαν στο διαγωνισμό όταν περιμέναμε να γράψουμε. Μια κοπέλα είπε ότι σε προηγούμενο διαγωνισμό μία γυναίκα, που δεν είχε έρθει να γράψει και το όνομα της ήταν στο μπροστινό της θρανίο, ήταν στους διοριστέους του κλάδου της
Το ΕΣΠΑ θεωρητικά τελείωσε από το 2014-2020 έχουμε χρηματοδότηση απο την ΕΚΤ για νέα προγράμματα κυρίως αναπτυξιακά με απλά λόγια ένα νέο ΕΣΠΑ λίγο πιο αυστηρό σε κριτήρια για την πλήρη εκταμίευση των χρημάτων. Τώρα ο Λοβ το ξέρει αυτό ξέρει ότι δεν μπορεί να καλύπτει διορισμούς αναπληρωτών κυρίως από ΕΣΠΑ στο μέλλον. Τι μπορεί να κάνει; Έχει ειδικότητες που πλεονάζουν οπότε θα τους δώσει ανάθεση και σε μαθήματα που μέχρι τώρα κάνανε οι δάσκαλοι πχ ελεύθερη ζώνη. Επίσης παράλληλα θα μειώσει και τις ώρες των ειδικοτήτων στο πρωινό πρόγραμμα. (δημιουργεί έτσι τεχνητό πλεόνασμα).Τα δημοτικά με βάση τον προγραμματισμό που έχει το υπουργείο πάνε σε ολοήμερα (από 6θέσια και πάνω) οι ειδικότητες θα μπορούν να πάρουν και τις ώρες της σίτισης που μέχρι τώρα την είχαν αποκλειστικά οι δάσκαλοι και έτσι πετυχαίνει αυτό που λέει ότι θα πρέπει να μάθουν να κάνουν και κάτι άλλο, επίσης του περισσεύουν ώρες δασκάλων που θα τις χρειαστεί λόγο πολλών αναγκών από αυτούς στο μέλλον.
http://www.pde.gr/index.php?page=7728"Έχει ο κ. Δερμεντζόπουλος υπογράψει ορισμένες εγκυκλίους και καλεί στην 6η Δημοτικού να διοριστούν εκπαιδευτικοί με προσόντα, άτυπα, είτε με πιστοποιητικά ότι έχουν παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια επιμορφωτικά που σχετίζονται με την πληροφορική ώστε να κάνουν ένα ποσοστό των μαθηματικών ψηφιακά μέσα στην τάξη."Τι είν' τούτο πάλι;
Πρωί-πρωί και μόλις διάβασα αυτή τη δήλωση του Λοβέρδου: "Εγκληματικό λάθος, η κατάργηση ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ. Δεν το ψήφισα εγώ". Δεν ξέρω για εσάς...εμένα, πάντως, μου βγάζει την αίσθηση ότι οι φημολογούμενες επικείμενες εκλογές τον έχουν πανικοβάλει και θέλει να αποστασιοποιηθεί απ' ό,τι μπορεί να γίνει το βατερλώ του. Γι' αυτό υπόσχεται 10.000 διορισμούς, για τον ίδιο λόγο δηλώνει: "Δε θα ανοίξω σχολεία του χρόνου χωρίς φιλόλογους, μαθηματικούς. Είναι αναγκαίο να διοριστούν μόνιμοι εκπαιδευτικοί". Καταρχάς, ποιος του είπε ότι του χρόνου θα κάθεται και πάλι ο ίδιος στην καρέκλα του; Γιατί, ακόμα κι αν δεν ψήφισε την κατάργηση των ειδικοτήτων, ψήφισε "ναι σε όλα" με τις γνωστές συνέπειες για την καταστροφή της δημόσιας Παιδείας. Ελπίζω να μην το ξεχάσουν ούτε "οι κυρίες που ισχυρίζονται ότι κυοφορούν και δημιουργούν κενά" ούτε όλοι οι υπόλοιποι είτε κυοφορούμε είτε όχι!
Είναι μία εγκύκλιος για να προηγηθούν στην ανάθεση της ΣΤ' τάξης δάσκαλοι με επιμόρφωση ΤΠΕ