0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αντι να κόβει και να ράβει ιστορίες, γεωγραφίες, θρησκευτικά, θα βολεψει καλύτερα κάτι σε demi διεύρυνση ΕΑΕΠ να χαμε να λέγαμε και βλέπουμεο μπρατης δεν ήταν που έλεγε "καλωσορίζω τους μεταταγμενους!" ?
Εχουν πολύ ενδιαφέρον οι δηλώσεις του από τον Απρόλη του 2013 μέχρι φέτος το καλοκαίρι...
Ρε παιδια να ρωτησω κατι;Απο τις ειδικοτητες των δημοτικων διευρυμενου ωραριου, ποιες ειναι αυτες που περισσευουν; Εγω αν και ειμαι μονιμη στην δευτεροβαθμια απο το 2005 και δεν εχω αμεση εμπειρια,εχω τον αντρα μου πολλα χρονια τωρα που προσλαμβανεται ως αναπληρωτης σε αυτα τα δημοτικα και απο οτι ξερω τα κενα για την ειδικοτητα της πληροφορικης αλλα και τις αλλες ειδικοτητες, παρα τις μεταταξεις, ειναι εκατονταδες. Νομιζω περισυ οι διορισμοι αναπληρωτων πληροφορικης ηταν καμια 300αρια ατομα και παραπανω.Πως λοιπον θα βρει πλεοναζοντες μεταταγμενους, την ωρα που προσλαμβανει τοσους αναπληρωτες;
δε βλέπω να μπαίνει αυτό το παντελόνι φέτος, από παντού ξεχειλίζουν παχάκιαπάντως επιμένω οτι με τους δασκάλους δεν ξεκινάς πόλεμο εύκολα@teko γι αυτό είπα μισο-εφαρμογή ΕΑΕΠ (όπου βολεύει)
Συμφωνώ με ernie. Αν υπήρχε παραπάνω χρόνος, θα έλεγα κι εγώ ότι θα μπορούσαν να μετατρέψουν πολλά δημοτικά σε ΕΑΕΠ. Σε αυτή την περίπτωση, βολεύονται οι πλεονάζουσες ειδικότητες της Α'θμιας (μεταταχθέντες) και νομίζω ότι εξοικονομούνται ώρες δασκάλων (δεν είμαι σίγουρος γι'αυτό). Τώρα όμως που είναι ήδη τέλη Αυγούστου, δεν ξέρω αν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο.